Extravagance!

Jos Color Clubin Get A Clue oli koostumukseltaan viheliäinen, on tällä kertaa kynsille päässyt lakka sen täydellinen vastakohta. Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi lakata kynnet  jo kauan vuoroaan odottaneella OPI DS Extravagancella, jota tähän mennessä olen käyttänyt ainoastaan yhdessä manikyyrissä kynsien kärjissä.

Aivan U-S-K-O-M-A-T-T-O-M-A-N upea lakka. DS Extravagance on niitä lakkoja, joita käyttäessään pysähtyy tuon tuostakin tuijottamaan kynsiään ihastuneesti, vaikkei kynsillä ole edes peruslakkauksen lisäksi mitään koristeluja. Valitettavasti jouduin kuvaamaan kynnet sisällä salamavalon avulla, eikä kuva tee lainkaan oikeutta tälle jumalaisen ihanalle lakalle. :( Kannattaa kuitenkin kurkata tänne, tänne ja tänne, jotta näkee parempia kuvia tästä kaunottaresta – siis jos se ei ole entuudestaan tuttu.

O.P.I. DS Extravagance

Get A Cluen täydellinen vastakohta DS Extravagance on loistavan koostumuksensa ansiosta. Lakka näytti kauniilta jo yhden kerroksen jälkeen, toinen teki siitä täydellisen. Levittyvyys oli jopa OPI:n lakaksi minusta huippuluokkaa: DS Extravagance liukui kynnelle melkein kuin itsestään, ja kynsinauhojen siistiminen oli tällä kertaa harvinaisen nopeasti tehty. Useammassa kynnessä ei ollut edes mitään siistittävää, sillä lakkaus onnistui
suoraan niin hyvin. Jos joku on oikeasti sitä mieltä, että ”lakka kuin lakka, ei niissä koostumuksissa niin ihmeellisiä eroja ole”, niin suosittelen hankkimaan sekä Get A Cluen että DS Extravagancen ja vertaamaan. :)

I’m in love. Tämä on *ehdottomasti* yksi kauneimmista lakoistani (pitäisikin kirjoittaa oma merkintänsä aiheesta – esitellä vaikka lakkavaraston top10 kaunottaret!) ja laadultaan ihan käsittämättömän hyvä. Iiihhh!

Mainokset

4 thoughts on “Extravagance!

  1. Tää on mieletön! Varsinkin tuossa Scrangien swatchissa näkyy kauneus todella. Ja tiedätkös, mulle on tämä lakka matkalla kotiin Riiasta <3 (kopkop vaan, että pääsee ehjänä perille). Iiiih, nyt en malta odottaa!

    Minähän oon niitä 'lakka kuin lakka' -tyyppejä, mutta en ihan niin totaalisti, kuin yritän väittää :P. On niissä lakoissa eroja, myönnetään, mutta mä en vaan huomaa (tai osaa analysoida) kuin just nuo ääripäät. Täytyy yrittää opetella, heh.

    Ps. Hyvä postausidea! Teeppäs, niin voin sit apinoida ja linkittää ;P.

    • Haa, nyt olet saanut omasi, mahtavaa! Tämä lakka kyllä kuuluu jokaisen kynsihullun kokoelmaan ihan ehdottomasti ♥

  2. On ihanan näköinen lakka ja hyvä väri. Mulla ei oo vielä yhtään OPIa, mutta nyt alkaa kyllä tehdeä mieli hankkia eka ;)

    • Jos hankit elämäsi aikana vain yhden OPI-lakan, ainakin minun mielestäni se voi hyvin olla tämä :) Tämä on nimittäin ainakin minun OPI-lakoistani kaikkein upein ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s