Holoa hololla

Kiitos rakkaan blogisiskoni, sain vihdoin ja viimein käsiini ehjän Color Clubin Wild At Heartin. Odotukset olivat korkealla, koska olin ehtinyt lukea lakasta niin paljon kehuja, eikä se kyllä sitten pettänytkään: yhdellä huolellisella kerroksella peittävä ihana violetti, jossa kaiken muun hyvän lisäksi on vielä suht näyttävä holoefekti. What’s there not to love? (No joo, ehkä se valokuvaamisen vaikeus on vähän vähemmän rakastettava ominaisuus…)

Color Club Wild At Heart

Holoefektin sain salamavalon avulla jotenkuten näkyviin, mutta lakka ei ole minusta kuvassa muuten ihan oikean sävyinen. Wild At Heart on niitä kynsilakkoja, jotka yksinäänkin ovat tarpeeksi näyttäviä, mutta tällä kertaa päätin silti koristella kynsiä. Kokeilin ensimmäistä kertaa leimaamista hololakalla, valintana China Glazen TTYL, ja lopputulos oli mielestäni varsin hieno. Toisessa kuvista näkyy holoefekti, toisessa itse leimailut vähän paremmin.

Color Club Wild At Heart / China Glaze TTYL

Color Club Wild At Heart / China Glaze TTYL

Leimailussa käyttämäni laatta on Chez Delaneyn A31 ja tuota kuviota olen käyttänyt aikaisemminkin. Se on ehdottomasti yksi suosikeistani :)

Oletteko te muut leimailleet hololakoilla?

– Papu –

Mainokset

5 thoughts on “Holoa hololla

    • Jep, se on totisesti ihana :D Totesin, että sillä pitää lakata vähän eri tavalla kuin normaalisti: yleensä vedän ensin keskelle ja sitten laidoille, mutta WaH levittyy parhaiten niin, että etenee reunasta reunaan eikä tee yhtään korjailevia vetoja.

  1. Vau, hienot! Mä en oo vielä uskaltanut leimailla muutaku Konadin leimalakoilla, mutta tämän nähtyäni, ehkä uskallan kokeilla jotain muutakin :D
    Ihana holo <3 :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s