Onhan meillä aina Pariisi

Sain jo ajat sitten vaihtokaupassa äidiltäni OPI We’ll Always Have Paris (Suede) -lakan, mutta vasta nyt se pääsi kynsille asti. Minua ei itse asiassa niinkään kiinnostanut se suede-pinta, vaan se, miten kaunis lakka on päällyslakan kera. Siispä kuvan kynsillä on päällyslakkana Seche Vite. Peittävyys oli tällä suede-lakalla hyvä, mutta levityksen kanssa sai olla tarkka ja nopea, että pinnasta tuli tasainen ja siisti.

O.P.I. We'll Always Have Paris (Suede)

Päivänvalo on kovin vähissä näinä aikoina, joten on pakko opetella kuvaamaan kynnet sisällä salamavalon avulla. Pyydän siis kärsivällisyyttä opettelun ajaksi – kuvat toivon mukaan paranevat vähän kerrallaan, kun keksin oikeat niksit :)

Onnistuin turmelemaan tämän lakkauksen heti seuraavana päivänä tehdessäni uusia kynsilakkariipuksia, ja koska en millään jaksanut ajatustakaan uusien kynsien tekemisestä niin pian, oli keksittävä jokin hätäratkaisu. Kuorrutin siis lakkauksen ihanaakin ihanammalla Nfu-Oh 51:lla ja pärjäsin vielä vuorokauden. Ja oi, näistä kynsistä tykkäsin niiiiiiin kovasti!

O.P.I. We'll Always Have Paris (Suede) + Nfu-Oh 51(?)

Ensi kerralla sitten toivottavasti jotain muuta kuin violettia. Ette varmaan ole koskaan huomanneet, että pidän violeteista lakoista? Niin arvelinkin.

En taida enää tämän vuoden puolella bloggailla, joten toivottelen tässä kaikille lukijoillemme oikein mukavaa vuodenvaihdetta (miten sitten juhlittekin!) ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle :)

– Papu –

Mainokset

8 thoughts on “Onhan meillä aina Pariisi

  1. Toi Pariisi olis niin mun värinen lakka :) Koskakohan mä saisin tehtyä jostain kynsilakkatilauksen. Tai ylipäänsä sais nää kuivat kynsinauhat hoidettua…

    • Joo talvi on murhaa kynsille ja kynsinauhoille. Tuntuu, että käsiä ei millään saa rasvattua tarpeeksi – mun pitäis melkein laittaa kännykkä huutamaan kahden tunnin välein että nyt emäntä kynsinauhaöljyä ja käsirasvaa kehiin taas… :[

  2. Alempi kombinaation on ihana <3
    Hei jee en ole ainoa joka tykkää liiloista lakoista!
    Liila/violetti on kyllä mun lempiväri kaikessa. (;

    • Kiitos! Mulla ei niin ihmeesti vaatteissa näy rakkaus violettia kohtaan, mutta kynsilakkakokoelmassa violettia on kyllä ehdottomasti eniten. Pitäis melkein laskea, paljonko tuolta löytyy pelkästään erilaisia lilan sävyjä :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s