Plugged-in Admire

Uusi vuosi potkaistaan käyntiin minulle harvinaisella (köh, köh) värivalinnalla: violetilla! Taas kerran siis päädyin tarttumaan violetinsävyiseen lakkaan, kuten lukemattomia kertoja aiemminkin. Valinnan kohde oli OPI Plugged-in Plum, jota en ole tainnut tähän mennessä vielä kynsillä käyttääkään (muutamassa kynsilakkariipuksessa kyllä).

O.P.I. Plugged-in Plum

Plugged-in Plum on ihana luumunvioletti shimmerlakka, joka on oikeasti ehkä aavistuksen punertavampi kuin kuvani antaa ymmärtää. Levittyi hyvin ja peitti kauniisti kahdella kerroksella, joten se on kaiken kaikkiaan varsin mainio lakka!

Teki taas mieli leimailla jotakin, ja nyt kun kynnet ovat töpölyhyet, pääsin testaamaan hauskaa kukkakuviota, jota pitkien kynsien kanssa en ole voinut kokeilla. Kuvio on Magno Nailsin laatalta A05 ja leimauksessa käytin China Glazen Admirea. Harmillisesti kukkien terälehtiin jäi pieniä reikiä (käykö teille muille noin?), mutta eipä niihin mitään huomiota kiinnitä muuta kuin tuollaista lähikuvaa katsoessaan.

O.P.I. Plugged-in Plum

Leimailu sujui muutenkin (niitä reikiä lukuunottamatta) tosi vaivattomasti ja nopsasti, joten taas kerran vannon Magno Nailsin XL-stamperin nimeen.

Onnistuin jo kerran löytämään kamerani kanssa melko hyvät valotusaika- ja salama-asetukset, mutta näitä kuvia ottaessani ne olivat taas hukassa. Loputonta harjoittelua tämäkin!

Uusi kynsivuosi on nyt saatu vauhtiin. Saapa nähdä, mitä seuraavaksi keksin…

– Papu –

Mainokset

4 thoughts on “Plugged-in Admire

  1. Mä en olisi huomannut terälehtien reikiä ellet olisi kertonut. :D Olisin varmaan ajatellut että ne kuuluu kuvion tai sitten en olisi huomannut edes :D Upea muuten toi China Glaze Admire! Heh, Plugged-in Adimer & Admire, molemmissa sama sana :D

    • Ei kun siis se toinen lakka oli Plugged-in Plum, mutta otsikkoon yhdistin ne nimet :) Admire on aivan mahtava lakka, ja se toimii iiiihanan hyvin leimailussa ♥

  2. ^Ooh, mä luen taas huonosti ja väärin(+ taidokkaasti Adimer eikä Admire). Eikä oo ihan eka kerta tänä vuonna… Mutta joo, näyttää hyvälle! :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s