Joululoman tylsä yksivärinen

Joululomaa vietimme vanhempieni luona Lapissa, enkä ottanut mukaan kuin muutaman kynsilakan. Lisäksi muistin väärin, mitä water decaleja olin ottanut mukaan, eivätkä ne sopineetkaan yhteen niiden lakkojen kanssa, mitä minulla oli. Siispä kynsille päätyi varsinaisten joulukynsien jälkeen ihan vain Color Clubin Lumin-icecent ilman koristeluja. Ihana lakka, levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella…

Color Club Lumin-icecent

…mutta kesto oli kyllä surkea. Ensimmäiset lohkeamat tulivat jo seuraavana päivänä, ja siitä vuorokauden kuluttua lakkaus oli jo aika karun näköinen. En tiedä, pitäisikö tällaisiin lakkoihin ehkä vetää useampi kerros päällyslakkaa? Toinen asia, mistä en näissä CC:n Foiled-lakoissa pidä, on se, miten niistä kynsinauhoja siistiessä leviää sellaista pientä kimalletta sormiin. Sormet säihkyvät, eikä sitä kimallusta meinaa millään saada pois. Grrrr!

Mutta yhtä kaikki, Lumin-icecent on todella kaunis lakka. Pitää joku päivä muistaa testata sitä myös leimailussa :)

– Papu –

Mainokset

2 thoughts on “Joululoman tylsä yksivärinen

  1. Tosi outoa, ettei lakka kestänyt paremmin. Mun kokeilemat foil-lakat on pysyneet tavallista paremmin. Ja niitä ei muuten ollut helppo poistaa!

    • Joo, poistaminen ei tosiaan ollut helppoa. Ensin katosi vain väri ja tilalle jäi metallikerros, jota sai sitten jynssätä ihan urakalla. Mutta jostain syystä toi tosiaan lohkeili mulla kauhean nopeasti. En muista, tekikö Foil Me Once samaa? Pitää vielä testailla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s