Kleancolor: ensivaikutelmia

Kleancolorin lakkoja ei ole ihan kauheasti näkynyt suomalaisissa kynsiblogeissa, mutta ulkomaisissa blogeissa niihin törmää tämän tästä. Kun eBayssa pikaisesti tutkin Kleancolor-valikoimaa, havaitsin lakkojen olevan varsin halpoja. Kyyninen keski-ikäinen minussa ajatteli heti, että halpa ei yleensä ole hyvää, mutta koska joka tapauksessa halusin ostaa edullisia lakkoja myös kynsilakkariipuksia varten, päätin tilata Kleancoloria kokeeksi.

Tilasin Kleancolor Metallics -setin, jossa on 12 erilaista metallisävyistä lakkaa:

Kleancolor Metallics 01
Metallic White, Metallic Pink, Metallic Fuschia (jep…), Metallic Green

Kleancolor Metallics 02
Metallic Yellow, Metallic Mango, Metallic Orange, Metallic Red

Kleancolor Metallics 03
Metallic Aqua, Metallic Sapphire, Metallic Purple, Metallic Black

Lakat näyttivät ihanilta ainakin pulloissa. Ihan ensimmäiseksi piti päästä kokeilemaan, voiko niillä tehdä vesimarmorointeja. Valitettavasti ei. Nämä lakat kieltäytyivät pontevasti leviämästä kauniisti veden pinnalle. Pulloja availlessani huomasin myös, että lakat ovat koostumukseltaan kovin paksuja. Kokeilin lisätä vähän ohenninta pariin väriin (niihin, joilla ei ollut niin väliä, vaikka menisivätkin pilalle) nähdäkseni toimisivatko ne veden pinnalla se jälkeen paremmin, mutta aika laihat olivat tulokset silti.

Ohennetut lakat kuitenkin toimivat leimauksessa mainiosti, joten lisäsin kaikkiin muihinkin pulloihin ohenninta päästäkseni eroon tönkköpaksuudesta. Sen jälkeen testasin leimauksen valkeaa lukuunottamatta jokaisella värillä erikseen.

Check this out:

Kleancolor Metallics stamping

Kyllä! Nämä lakat leimaavat todella hienosti. Kuvassa näkyy vain osa väreistä, mutta tulos oli vastaava kaikilla. Ainoastaan kullanvärisellä (Metallic Yellow) tulos näkyi huonommin, kaikki muut värit toimivat upeasti. Tummalle pohjalle en vielä ehtinyt kokeilla, mutta sekin on tarkoitus vielä testata.

Pistin kuitenkin merkille, että muutamat noista väreistä sotkivat aika tavalla: käytän normaalin Konadin scraperin sijasta vanhaa muovikorttia, ja pari lakoista jämähti korttiin kiinni niin, että siinä on nyt ilmeisesti pysyvät värijäljet huolimatta siitä, että hinkkasin sitä kynsilakanpoistoaineella. Pari tumminta väriä jätti myös värjäytyneen ”varjokuvan” XL-stamperiini, mikä nyt ei millään tavalla haittaa leimasimen käyttöä, mutta on syytä silti mainita.

Googlaamalla löysin tiedon, että ainakin pinkkiä ja purppuraa käyttäessä kannattaa olla huolellinen, sillä ne tahrivat muuten kynnet. Toisin sanoen kunnon pohjalakka on must, ja kynsinauhat kannattanee rasvata ennen lakan poistamista. Pahimmin tahrivia värejä en kyllä ihan heti aio ainakaan koko kynnelle laittaa, mutta muuten ajattelin kyllä tutustua paremmin noihin lakkoihin. Leimauskäyttöä niille tulee olemaan varmasti paljon!

I’ll keep you guys posted.

– Papu –

Mainokset

7 thoughts on “Kleancolor: ensivaikutelmia

 1. Kiitos tästä! Oon lisännyt näitä Kleancoloreita ajat sitten watch list’lle eBayssä, mutta aika vähän oon sitten lukenut kokemuksista, vain Charming Nailsilta kai. Ihanaa, kun oot testannut noita leimailuja, sillä se saattaa olla aika painava syy, jos meen nämä tilaamaan. Kaipaan nimittäin jotain metallisävyjä siihen hommaan. Tosin en nyt varmaan oo het tilaamassa, mutta saanpahan syyn pitää nää listoilla oottamassa ;)

  • Hyvät leimailulakat ovat aina oivallinen investointi :) Ainakin ensi kokeilujen perusteella nämä ovat mainioita, mutta en ole vielä uskaltautunut testaamaan sitä mahdollista sotkuisuutta.

 2. Ihania lakkoja ja leimatkin näyttää hyviltä :) Pääsevät kyllä mun wish listille!
  Paljonko noi maksoi kappaleelta?

  • Um, en tiedä kappalehintaa kun ostin nuo 12 pulloa settinä, mutta sille setille tuli hintaa postikuluinee $29.83 eli.. öö.. 23,50e. Siitä näppärästi laskemme, että pullohinta oli siis vähän alle 2e/kpl :)

 3. Näyttävät kyllä oikein hyviltä!! hmmm.. pitäisköhän sitä sitten kanssa kokeilla :p paljonko nuo siis maksoivat?

  • Posteineen noin 23,50e koko setti. Ei siis tosiaan mitään kalliita lakkoja. Kannattaa tosin huomata, että noi ei ilmeisesti ole ”Big 3 free”, vaan niissä on käsittääkseni yhtä niistä kolmesta ”pahasta aineesta”, mitä ne taas sitten olivatkaan (en koskaan muista). Mutta kunnon pohjalakka on joka tapauksessa mun mielestäni kynsihullun perusvaruste, ja varsinkin leimailukäytössä noi lakat on suht kaukana siitä varsinaisesta kynnen pinnasta.

 4. Kiitos tästä! Pistin tämän bloggauksen luettuani ostoskoriin eBayssa viisi Kleancoloria ja tänään viimein testasin leimaamista. Ainakin tuo peruspunainen toimi upeasti! Ihan mukava omistaa nyt vähän edes enempi noita leimaamiseen soveltuvia lakkoja, ei tarvitse aina käyttää musta/valkoinen vaihtoehtoa \o/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s