Paluu China Glazeen

En ole pitkään aikaan ostanut kovin monia China Glazen lakkoja, sillä muutaman pettymyksen jälkeen aloin suosia OPIa, jonka lakat koin tasalaatuisemmiksi. Kun peräkkäin osui useampi koostumukseltaan vähän vähemmän onnistunut China Glaze, tulin ehkä turhankin varovaiseksi. Halloween-kokoelman Haunting oli kuitenkin niin ihana tuttavuus, että aloin taas varovaisesti katsella myös China Glaze -uutuuksia.

Electropop-kokoelma ei ensi alkuun vaikuttanut minusta mitenkään erityisen kiinnostavalta, mutta taas kävi kuten muutaman kerran aiemminkin: Scrangien swatchit nähtyäni tajusin joidenkin lakkojen huutavan nimeäni. Tämä oli taas yksi erinomainen osoitus siitä, miten tärkeää on nähdä lakoista kunnon kuvat – ja taas kerran Scrangien lukeminen kävi kohtalokkaaksi pankkitililleni…

Päädyin lopulta hankkimaan lakat Electric Beat, Kinetic Candy, Gothic Lolita, Sweet Hook ja Wicked Style. Näistä neljä ensimmäistä on suht hempeitä, hillittyjä värejä ja Wicked Style taas… vähän vähemmän hempeä ja hillitty. Nähdessäni Wicked Stylen pullon livenä ajattelin välittömästi, että se oli virhehankinta, sillä lakka näytti hirveän räikeältä, melkein neonlakalta. Se on minusta selvästi kirkkaamman värinen kuin swatcheissa ja näyttää lakalta, joka sopisi esimerkiksi Sonnelle kuin nenä päähän, mutta ei erityisen hyvin ikäiselleni kahden lapsen äidille. :D Mutta koska suunnittelemme Murmiksen kanssa pientä kirppistä lähitulevaisuudessa, päätin testata Wicked Stylen heti, jotta tietäisin päätyykö se kirppislakkojen joukkoon saman tien.

Ihan ensimmäiseksi on pakko kehua laatua. Verrattuna moneen muuhun China Glazen cremeen Wicked Style levittyy kynsille melkein kuin itsestään. Se on koostumukseltaan paksuhko mutta ei tahmainen, tasoittuu hyvin ja on luultavasti kivoin China Glazen creme, jota olen tähän mennessä käyttänyt. Jo ensimmäisen kerroksen jälkeen kynnet näyttivät varsin hyvältä (ei raitoja tai kaljuja läiskiä tai mitään), toisen kerroksen jälkeen tulos oli täydellinen. Lakkaus oli heti niin siisti, ettei joidenkin sormien kynsinauhoja tarvinnut siistiä oikeastaan ollenkaan ja lopuissakin oli varsin vähän siivottavaa. Vielä kun vähän leveämmän siveltimen saisi tähän, niin oih!

Entäs se väri sitten… Uh, no, ensin tuntui, että tarvitsen aurinkolasit. Vähän aikaa kynsiäni katseltuani totesin yllätyksekseni, ettei väri näyttänytkään lainkaan pahalta. Pari tuntia myöhemmin olin päätökseni tehnyt: tämä kullanmuru jää kyllä ainakin toistaiseksi minulle itselleni :)

Wicked Style oli kuitenkin ihan hirmuisen vaikea kuvata, sillä sen värisävy ei tunnu toistuvan kuvissa oikeanlaisena, vaikka mitä yrittäisi. Ei luonnonvalossa, ei suorassa auringonpaisteessa, ei keinovalossa, ei salamavalolla kuvattuna. Googlailin swatcheja ja totesin, että sama ongelma on ollut ilmeisesti kaikilla muillakin, koska en löytänyt ainakaan nopeasti hakien yhtään kuvaa, jossa lakka olisi näyttänyt siltä, miltä se näyttää kynsilläni. Otin yli 60 kuvaa, joista tämän merkinnän kuvat ovat parhaimmat, joskaan eivät erityisen onnistuneet nekään. Kuvitelkaa oikein räikeä pinkki, joka vivahtaa vähän keitettyyn hummeriin ja koralliin. :D

China Glaze: Wicked Style

Halusin kuitenkin seuraavana päivänä vähän ”keventää” lakan räikeää sävyä koristeluilla, ja koska koristelulle oli varsin rajallisesti aikaa, valitsin vain nopeasti water decal -kiemuroita. Näissä kynsissä voisi nyt viihtyä useamman päivän, mikäli lakkaus pysyy tarpeeksi siistinä!

China Glaze: Wicked Style

– Papu –

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s