China Glaze Electric Beat

Wicked Stylen perään esittelyssä heti toinen Electropop-kokoelman lakka. Electric Beat on kaunis sininen creme, jonka sävy on kuin aavistuksen haalistuneen sinivuokon: ei liian räikeä tai syvä vaan juuri sopivan murrettu. Kokoelmassani ei ollut ennestään yhtään lakkaa, joka olisi värisävyltään lähelläkään Electric Beatia, joten ihan pakkohan se oli hankkia.

Ihan kuten Wicked Style, myös Electric Beat saa kehuja koostumuksestaan. Sekin on melko paksua mutta levittyy kauniisti ja ilman ongelmia sekä peittää hienosti kahdella kerroksella. Jos loputkin ostamani Electropop-lakat ovat yhtä hyviä laadultaan, olen tehnyt loistavat kaupat!

China Glaze: Electric Beat

Vuorokausi lakkauksen jälkeen koristelin kynnet yksinkertaisilla hopeanvärisillä leimailuilla, joissa käytin Dependin numeroa 223 ja MagnoNailsin laattaa A23. XL-stamperini kieltäytyi jostain syystä yhteistyöstä, joten yllätin itseni saamalla aikaan suht kelvollista jälkeä Konadin omalla leimasimella.

China Glaze: Electric Beat

Nämä kynnet pysyivät hyvinä kolme vuorokautta ja sen jälkeen lakka alkoi lohkeilla kynsien kärjistä. Minusta kesto oli kuitenkin varsin hyvä, kun ottaa huomioon, että niiden kolmen päivän aikana mm. siivoilin ja leivoin esikoisen kolmivuotissynttäreille.

Onkohan vielä seuraavakin lakkaus Electropoppia? :)

– Papu –

2 thoughts on “China Glaze Electric Beat

  1. Sininen on niiiiin ei muo. :D
    Toimiko tuo Dependin lakka hyvin (kuivumisaika tms.) Konadin lakkoihin verrattuna leimauksessa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s