Neljänneseuro ajatuksistasi

Osuin sopivaan aikaan Meikkileikkejä-blogiin ehtiäkseni nappaamaan kirpparilta O.P.I. French Quarter For Your Thoughts -lakan, jota olen monesti Stockmannillakin hypistellyt. Se on perusharmaa creme (Scrangie kutsui sitä vaaleaksi savunharmaaksi), joka yllättää kuivumalla kynsillä asteen tummemmaksi kuin mitä se on pullossa. Olen jo jonkin aikaa kaipaillut harmaata cremeä, joten olin tästä löydöstä aika innoissani.

Sävy ei kuitenkaan sitten ollut kynsillä ihan sellainen kuin olisin toivonut, joten täydellisen harmaan cremen metsästys jatkuu vielä. Hakusessa on jotain hieman vaaleampaa ja vähän viileämmän sävyistä harmaata. Yhtä kaikki, French Quarter For Your Thoughts on kaunis lakka, joka levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Päälle leimasin kuviot MagnoNailsin XL-laatasta C käyttäen Wet’n’Wildin French White Cremeä. Se leimaa ihan kivasti, mutta vähän läiskikkäästi: valkea on joissain kohdissa kirkkaampi kuin toisissa. Tai sitten en vaan osaa. That could be it, too.

O.P.I. French Quarter for Your Thoughts

Aluslakka: O.P.I. Natural Base Coat
Värilakka: O.P.I. French Quarter For Your Thoughts
Leimaukset: Wet’n’Wild Wild Shine French White Creme
Päällyslakka: Seche Vite dry fast top coat

Osaisiko joku teistä lukijoista suositella jotakin kaunista vaaleanharmaata cremeä? :)

Mainokset

14 thoughts on “Neljänneseuro ajatuksistasi

  • Mulla on niin huonoja kokemuksia Mavalasta, että sitä ei tee mieli enää ostaa :-/ Pitää varmaan silti uteliaisuuttaan vilkaista hyllyä!

 1. Goshilla on vaaleanharmaa, jonka ostin juuri Stokkalta.. alelaatikosta kylläkin. Toimi myös vedessä!

 2. Niin.. kuva 1.2.12 mun flickrissä. Siinä se vaaleampi on tämä groovy grey, josta puhuin edellisessä.

 3. Ja vielä.. nyt kun surffailin sitä, näytti, että OPIn skull and bones olisi tälle dupe. Tämä Gosh muuten peittää jo yhdellä kerroksella ja kahdella aivan täydellisesti.

  • Ah, ehdin jo kiinnostua mutta eipä sittenkään :) Mulla on Skull & Glossbones ja se on tosi vaalea harmaa, kaipaan tummempaa mutta silt vaaleaa harmaata. S & G on melkeinpä harmaanvalkea, se on niin vaalea.

  • Kiitos!!! Tuo näyttäis TOSI kivalta, aika lailla just siltä, mitä olen etsiskellyt! Ei muuta kun tutkimaan eBayta! :D

 4. O.P.I:lta on minusta erittäin varteenotettava harmaa creme Pirates-kokoelmasta, nimittäin Skull And Glossbones. (: Tuokin näyttää aivan ihanalta harmaalta! (:

  • Juu Skull & Glossbones on ihana, mutta kaipaisin jotain sen ja tuon French Quarterin puolivälistä, kun niistä toinen on liian vaalea ja toinen liian tumma ajatellen sitä mistä haaveilen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s