Hailakan turkoosi herkku

China Glazen Kinetic Candy (ElectroPop-kokoelmasta sekin) on amerikkalaisten kynsibloggaajien mielestä ”dusty baby blue” tai ”cool baby blue”.. tai ”dusty light blue”, mutta minusta se vivahtaa vähän turkoosiin. Puhdas vaaleansininen se ei ainakaan minun silmiini missään nimessä ole. Katselin pulloa vähän huolestuneena peläten, ettei väri sopisi minulle, mutta kyllä se sitten onneksi näyttää kynsillä oikein kivalta! Ja taas laulan samaa virttä: levittyvyys oli mielestäni todella hyvä! Aivan kuten sisaruksensa Wicked Style ja Electric Beat, Kinetic Candy liukui kynsille lähes kuin itsestään. Lakka peittää kauniisti kahdella kerroksella ja tasoittuu hyvin.

Kinetic Candy saattaa hyvinkin päästä luottolakkojeni ryhmään: sellaisiin lakkoihin, joihin on hyvä tarttua silloin, kun kynnet on saatava kauniiksi vähällä vaivalla. Jos kynnet on pakko saada lakattua, vaikka kuinka väsyttäisi ja tympisi, valitaan joku luottolakka, joka ei ryttyile vaan jolla saa nopsasti siistiä jälkeä. Selvisin kynsien lakkauksesta siistimisineen päivineen puolessa tunnissa – niin yhteistyöhaluinen tämä lakka oli ainakin näin ensimmäisellä kerralla :D

Halusin kynsille myös yksinkertaiset koristelut, joten leimailin MagnoNailsin laatalta A31 (yksi suosikkilaatoistani!) ohuita kiemuroita. Leimauslakkana käytin O.P.I. My Private Jetiä, jota tässä männä päivänä yhtäkkiä keksin testata leimailuun. Toimii mainiosti!

Tällaiset kynsistä tuli:

China Glaze Kinetic Candy

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Base Coat
  • Värilakka: China Glaze Kinetic Candy
  • Leimailu: O.P.I. My Private Jet
  • Päällyslakka: Seche Vite dry fast top coat

Tätä kirjoittaessani olen katsellut näitä kynsiä jo neljä vuorokautta, eikä niissä ole yhtään kärkikulumaa eikä yhtä ainoaa lohkeamaa! Toki leimailujen päälle tuli uusi päällyslakka ja senkin jälkeen olen kerran laittanut ylläpitomielessä uuden päällyslakan, mutta silti – minun kynsilläni tämä on kyllä aika ennenkuulumaton kesto. Kinetic Candya voin siis lämpimästi suositella kaikille tämänkaltaisten sävyjen ystäville!

4 thoughts on “Hailakan turkoosi herkku

  1. Kiitos! Näissä viihdyin hyvin itsekin, ja nämä kesti yhdellä pienellä lohkeamalla 6 vrk mikä on ihan huikeaa mun kynsilleni :D

  2. Päivitysilmoitus: Omaperäisyyden huippu | Jos edes kynnet

  3. Päivitysilmoitus: Yllätyssuosikki | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s