Arvoitus

Mikä on iso, monivärinen, kimalteleva ja näyttää hyvin nololta?

Se on Papu.

Papu, joka huolimatta siitä, että mustassa laatikossa on yhä 19 lakkaa, pitelee sylissään näitä:

chg-prismatic

Muistatteko, kun viime viikolla mainitsin laittaneeni joitakin kynsilakkoja myyntiin katumusharjoituksena? No, se johtui näistä. Koska sorruin tilaamaan lisää kynsilakkoja, myin pois yhtä monta pulloa. Nolottaa vähän silti…

chg-fullspectrum
Full Spectrum

chg-prism
Prism

chg-opticalillusion
Optical Illusion

chg-liquidcrystal
Liquid Crystal

Mutta olisiko näitä muka voinut vastustaa?

Mainokset

12 thoughts on “Arvoitus

 1. En tiedä, olenko jotenkin epätavallinen, mutta minä en lämmennyt yhtään näille Prismatixeille. Hämmentävää :o

  • No eihän kaikilla ole samanlainen maku :D Mulle ei aina glitterit kolahda, mutta nämä on .. erilaisia. En ole aiemmin nähnyt tällaisia. :)

  • Pitää ottaa pian kokeiluun! Jännitän vaan että onko näissä yhtä kehno kesto kuin glitterlakoissa usein. Näkee sitten :)

 2. Onneksi mä en saa tilata mitään mistään, säästän rahaa! :D (Jos joku haluaa lahjoittaa omia lakkojaan pois, täältä löytyy kyllä uusi koti! :D)

 3. Huuuu…. minä yritän istua käsieni päällä ja tolkuttaa itselleni, etten todellakaan tarvitse tämän kokoelman KAIKKIA värejä. Ihan muutaman vaan… ihan muutaman…
  Ihania ovat, jokainen! Laatuakin on useammassa blogissa kehuttu, joten pakkohan näitä on saada. Glitterit kuuluvat mun kynsilleni muutenkin, niin nämä ehdottomasti :)

  • Joo, mun piti kans karsia, etten ottaisi kaikkia.. joten jätin sitten pois kultaisen ja hopeisen, kun ne vaikuttivat tylsemmiltä kuin nämä muut. :) Ovat kyllä aika kivoja, ja erikoisia! Lakkasin kiekolle jo ja havaitsin, että vihreä ja sininen vaihtavat katselukulmasta riippuen värisävyään selkeämmin kuin nuo kaksi muuta, joten ne ovat mun suosikkejani.

 4. Glitterhirmuna mäkin ensin innostuin näistä, sitten rupesi swatcheja tulemaan eikä mun sydän nyt pamppailekkaan enää. :( Katsellaan jos nää jossainvaiheessa kiinnostais, mutta tällä hetkellä ei kyllä, joka on todella ihme.

  • Olen swatchannut vasta kiekolle, mutta melkeinpä kyllä jo sen perusteella suosittelisin hankkimaan nämä (tai muutaman ainakin), kun kuitenkin olet ehdottomasti glitterien ystävä. Tämä kokoelma kun on glitterkokoelmaksi aika epätavallinen tuon värivaihtelun takia JA käsittääkseni limited edition, joten odotettavissa on, että tämä on aika pian karmeissa hinnoissa kuten esim. Tronica. :)

 5. Miks tämmönen harakka ei oo kuullu tommosista ihanuuksista? :O *menee äkkiä kattomaan swatchit*

  • Luultavasti siksi, että kokoelma tuli myyntiin ihan vastikään, eikä ole vielä juuri ollut esillä suomalaisissa blogeissa? :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s