Kokovertailua leimauslaatoista

Jatkona aiemmalle MagnoNailsin leimauslaattoja koskevalle merkinnälleni ajattelin pikaisesti esitellä eri laattojen kuvioiden kokoja. Valitettavasti totesin, ettei minulla ole enää yhtään sellaista Konad-laattaa, jossa olisi jokin tavallinen koko kynnen kuvio, mutta googlaamalla onnistuin kaivamaan esiin tiedon, jonka mukaan niiden koko on 15,5 x 12 mm. Joku teistä lukijoista voinee tarkistaa? :)

Tässä tulee kuvat muutamasta muusta laatasta mittoineen:

bm-old
Alkuperäinen Bundle Monster -laatta. Nämä ovat niin typerän pieniä, ettei näillä tee isokyntinen oikeastaan mitään.

bm-new
Uudemman sarjan Bundle Monster -laatta. Nämä ovat ilmeisesti ihan aavistuksen isompia kuin Konadin kuviot, mutta minulle silti liian pienet. Joitakin näistä voi kuitenkin käyttää esimerkiksi ainoastaan kynsien kärjissä tai tyvissä poikittain.

Siinä missä Konadilla ja Bundle Monsterilla nuo kuvioiden koot ovat käsittääkseni aina samat, MagnoNailsin laatoissa ne vaihtelevat jonkin verran. Joissakin laatoissa isoja kuvioita on vain kolme rinnakkain, jolloin ne ovat yleensä varsin isoja, mutta joissakin niitä on neljä. Tässä näette esimerkit molemmista:

magno-4

magno-3

Huomatkaa myös tuo ihana kaareva muoto noissa alimman kuvan kuvioissa! Sen ansiosta niillä voi leimata myös kauniisti vain kynsien kärjet ♥

En kuvannut MagnoNailsin XL-laattaani, mutta mittailin siitäkin kuvioita. Ne ovat jonkin verran pienempiä kuin nuo kaikkein suurimmat: kaikkein pienin koko kynnen kuvio XL-laatallani oli 14×18 mm, mutta keskimäärin kuvioiden koko oli 15×19-20 mm. Nekin ovat siis varsin hyvän kokoisia.

Nyt Papu siirtyy sohvalle pötköttelemään. *NIISK* *TURS*

Mainokset

5 thoughts on “Kokovertailua leimauslaatoista

 1. Ihania nuo toisiksi alimman laatan kuviot! *kuolausta* Mistä noita MangoNailsin laattoja voi ostaa? En oo ikinä kuullut niistä. :o Mulla on just sama ongelma eli kokokynnen kuviot yleensä tuppaa käymään liian pieniksi mun kynsiin.

 2. Noita myy nimensä mukaisesti MagnoNails. Laatat itse eivät ole kalliita (halvempia kuin Konadit) mutta paikan postikulut ovat yli 30 euroa, joten tuolta kannattaa tilata vain muutaman kaverin kanssa kimpassa. :)

 3. Hei, en tiedä oletko huomannut mutta MagnoNailsin laattoja saa myös Mimaxista. En tiedä ovatko ihan aitoja mutta maksavat parikymmentä senttiä vähemmän kuin tuolla saksalaisella nettikaupalla ja postikulutkin ovat vain 1,5€.
  Tilasin juuri itse tuon laatan A59. Minuakin ovat nuo Konadin kuviot alkaneet tympimään ja olen aina haaveillut kuvalaatasta missä olisi erilaisia kiemuroita. Odotan jo innolla tilausta kotiin, että pääsen testailemaan kuvioita. :)

  Toimivatko muuten MagnoNailsin laatat Konadin leimasimella? En millään viittisi hankkia uutta leimasinta kun kokonsa puolesta Konadin leimasin käy minulle ihan hyvin. :)

  • Joo, huomasin tämän, ihan mahtava juttu! Nyt niitä on sitten paljon helpompi hankkia meidän kaikkien :)

   En muista, olenko testannut noita laattoja Konadin omalla leimasimella, mutta en näe mitään syytä, miksi ne eivät toimisi sillä – nuo laatat on hyviä ja huolellisesti etsattuja, joten kyllä niiden pitäisi toimia hyvin kaikilla leimasimilla :)

   • No ei tässä auta muu kuin toivoa että leimaaminen onnistuu Konadin leimasimella. Ehkä sitä joskus voisi hankkia isomman leimasimen mutta näin alkuun saa tuo Konadin kelvata :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s