Sillipulma

Täällä on ollut nyt vähän tavallista hiljaisempaa, koska Murmiksella on ollut kynsipulmia ja minä sairastan edelleen. Kaamea tauti, takana on jo viisi kuumepäivää ja vasta nyt taitaa vähitellen helpottaa. Eilen aamulla tuli koettua jotain toooodella karua, kun nielu oli niin turvoksissa, että… äh, säästän teidät tältä tarinalta. Mutta tulipa sitten käytyä lääkärissä nieluviljelyssä sun muissa. Toivottavasti olen kohta vihdoin taas tolpillani.

Mutta asiaan! Mustasta laatikosta kaivoin kynsilleni seuraavaksi OPI:n Hollanti-kokoelman lakan I Have a Herring Problem aka sillipulma. Lakka vähän arvelutti minua, sillä vaikka se näytti pullossa kauniilta, en ollut varma sopisiko väri minulle. Enkä ollut varma vielä siinäkään vaiheessa, kun se oli jo kynsillä.

Sillipulman levittyvyys on varsin hyvä ja se peitti kelvollisesti kahdella kerroksella – joku tarkempi olisi varmaan lisännyt kolmannen mutta itse en jaksanut. Merensinisessä lakassa on kaikkein netistä löytyvien kuvausten perusteella kultaista shimmeriä, mutta juuri kukaan ei tunnu mainitsevan, että siitä löytyy sopivassa valaistuksessa myös ihanaa pienen pientä moniväristä kimallusta. Kuvaan en sitä onnistunut vangitsemaan.

O.P.I. I Have a Herring Problem
varjossa

O.P.I. I Have a Herring Problem
auringossa

Koristelin kynnet leimaamalla niihin Barry M Gold Foililla iiiihanat kuviot MagnoNailsin laatalta A48. Ostin kyseisen laatan ainoastaan tämän kuvion takia ja olenpa onnellinen, että ostin – tästä tuli nimittäin varmasti yksi kestosuosikeistani!

O.P.I. I Have a Herring Problem

  • Aluslakka: CND Stickey
  • Värilakka: O.P.I. I Have a Herring Problem
  • Leimauslakka: Barry M Gold Foil
  • Leimauslaatta: MagnoNails A48
  • Päällyslakka: Seche Vite™ dry fast top coat

Kuvioihin jäi taas kerran pikkuruisia reikiä, mutta eipä sitä livenä huomaa. Makrokuvat taas kerran paljastavat kaikki mahdolliset pikkuviat ;)

Voi olla, että tämä lakka lähtee vielä kiertoon, sillä en edelleenkään ole varma siitä, tykkäänkö siitä omilla kynsilläni tarpeeksi paljon, että haluan pitää sen osana kokoelmaani. We’ll see.

Mainokset

2 thoughts on “Sillipulma

  1. Tekisittekö joskus tuton kynsinauhojen siistimisestä? Sori jos sellainen jo on, en ainakaan löytänyt. Lähinnä kun teillä on aina tuo lakkaraja niin siisti, siis raja lakan ja kynsinauhan välillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s