Glitterpommit

Kynsille pääsi vihdoin China Glazen uusia Prismatic-glittereitä. Ja aivan ensimmäiseksi on todettava, että nämä lakat ovat mahdottomia kuvata. Siis mahdottomia. Jos Prismatic-kokoelman lakat vähääkään kiinnostavat, kannattaa hankkia ainakin yksi kokeeksi, koska netistä ei kerta kaikkiaan löydy sellaisia swatch-kuvia, jotka tekisivät näille oikeutta.

Minulla on suhteellisen vähän kokemusta glitterlakoista, mutta siitä huolimatta uskallan arvella, että Prismatic-kokoelman glitterit ovat aika poikkeuksellisia. Ne eivät kimaltele ja tuiki siten kuin esimerkiksi jokin aika sitten esittelemäni Some Like It Haute, mutta sen sijaan ne vaihtavat hienovaraisesti värisävyään katselukulmasta riippuen – ei niin selkeästi kuin aidot duochromet, mutta silti tarpeeksi selkeästi, että efekti tekee näistä glittereistä varsin uniikkeja.

Valitsin kynsille sinipohjaisen Liquid Crystalin ja nimettömiin vihreäpohjaisen Optical Illusionin. Peittävyys näillä lakoilla ei ole järisyttävän hyvä vaan ne vaativat ehdottomasti kolme kerrosta, mutta toisaalta ne kuivuvat todella nopeasti, joten se kolme kerrosta ei ole ongelma. Levittyvyys oli glitterlakaksi ihan hyvä, eivätkä nämä kasautuneet klunsseiksi johonkin kohtaan kynttä kuten monet muut glitterlakat. Päällyslakkaa nämä glitterit syövät aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi, joten jos ei halua kynnen pinnan jäävän rosoiseksi, saa päällyslakkaa laittaa kaksi, jopa kolme kerrosta.

Ja sitten niitä kuvia. Otin lähemmäs 80 kuvaa ja valitsin niistä parhaimmat, jotka eivät silti ole hyviä…

China Glaze Liquid Crystal & Optical Illusion

China Glaze Liquid Crystal & Optical Illusion

China Glaze Liquid Crystal & Optical Illusion

China Glaze Liquid Crystal & Optical Illusion

China Glaze Liquid Crystal & Optical Illusion

China Glaze Liquid Crystal & Optical Illusion

China Glaze Liquid Crystal & Optical Illusion

 • Aluslakka: CND Stickey
 • Glitter: China Glaze Liquid Crystal & China Glaze Optical Illusion
 • Päällyslakka: Seche Vite™ dry fast top coat

Jos olet suuri glitterlakkojen ystävä, hanki ainakin osa näistä. Nyt. :) Tosin kannattaa varautua siihen, että kuten lähes kaikki glitterlakat, myös nämä lohkeilevat aika nopeasti, ainakin kotiäidin kynsillä.

Mainokset

10 thoughts on “Glitterpommit

 1. Oooohhh…. ihania, ihania, ihania! Kuvasi ovat vielä parempia kuin aiemmin näkemäni swatchit. Eipä ole näitä lakkoja turhaan kehuttu uniikeiksi. :)

  • Kyllä ne on tosi ihania joo :) Mutta voin vakuuttaa ettei naurattanut, kun eilen illalla niitä jynssäsin irti kynsiltä! Mulla meni kolme varttia saada kynnet puhtaiksi, ihan järjetön homma. Ei ihan heti uusiksi…

  • Kiitos :) Ei tartte kurssia, ihan vaan ikkunan ääreen ja kamera käteen, makroasetus päälle ja kuvaamaan :D

 2. Nämä sun ottamat kuvat on varmaan ensimmäisiä jotka sai mut HARKITSEMAAN tätä kokoelmaa, kiitos siis näistä! Uskon kyllä että ovat hankalia kuvattavia eivätkä pääse niin kovasti kuvissa oikeuksiinsa kuin livenä, toisaalta mä mietin tarvitsisinko näitä.. Okei, no miten usein uusia kynsilakkoja koskaan TARVITSEE, hmm. 8-)

  • Nii-in, miten usein niitä lakkoja enää tässä vaiheessa tarvitsee :D Mutta voin tosiaan sulle suositella näitä, kun tiedän että rakastat glittereitä :) Tuossa Liquid Crystalissa on mun neljästä lakastani selkein värivaihtelu, se on ihana!

 3. Aivan mahtavat värit! Olen glitterien suuri ystävä (vaikka vihaan niiden vaikeaa poistamista). Pari hienoa OPIn glitterilakkaa on muiden joukossa hyllyssä, mutta ne lohkeileivat jo saman päivän aikana. En tiedä auttaisiko siihen useampi kerros päällilakkaa, mutta yksi kerros ei ainakaan vaikuta mitenkään.

  • Mulle tuli vuorokauden jälkeen ensimmäinen pieni lohkeama noihin kynsiin ja eilen illalla ne jo sitten poistinkin. Ja hyvä isä miten kamala homma oli saada tuo glitter irti :-/ Mutta kyllä glittereissä ehdottomasti on oma viehätyksensä :D

  • Joo siis tuolla tavalla minä nuo lakat poistinkin, tai siis yritin, mutta ei edes tuolla foliokikalla lähtenyt kuin ehkä puolet lakasta ja loppu piti jynssätä irti perinteisin konstein. :-/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s