OPI-snobin ombre

Edellisessä lakkatilauksessani oli monia pinkki/violettisävyisiä cremejä, joita on näkynyt nyt muutamissa kynsissä peräkkäinkin. Totesin, että nyt minulla on taatusti riittävästi sävyjä ombre-manikyyriin. Halusin tehdä ombre-kynnet myös siksi, että ehtisin vielä ennen kirppistä testata tiettyjä lakkoja koko kynnellä ja päättää, lähtevätkö ne koostumuksensa vuoksi kirppislaatikkoon. Pelkkä pilvimanikyyri tai triplapinkkikynsiin tehty koristelu ei nimittäin vielä antanut tarpeeksi tuntumaa lakkojen levittyvyyteen.

Peukalonkynsi ei nyt näy kuvassa, mutta valitsin silti tämän kuvan, koska ns. claw pose näyttää minusta kuvissa yleensä aika karulta, vaikka se onkin ainoa suht helppo tapa saada kaikki viisi kynttä näkymään kuvassa..

Ombre nails

  • Aluslakka: CND Stickey
  • Värilakat vasemmalta oikealle: China Glaze Dance Baby, O.P.I. Dim Sum Plum, China Glaze Traffic Jam, China Glaze Urban-Night
  • Päällyslakka: Seche Vite™ dry fast top coat

Jälkiviisaana totean, että nimettömään olisin valinnut eri lakan, jos olisin voinut nähdä tämän lopputuloksen etukäteen, mutta ihan kivat nämä kynnet olivat näinkin.

Seuraavaksi aion taas ylistää OPI-lakkoja, joten jos aihe tulee jo korvistakin, jätä loput merkinnästä lukematta.

Tämä manikyyri muistutti minua taas siitä, että minulle ei ole OPIn voittanutta, mitä kynsilakkoihin tulee. Kun parin China Glaze -kynnen jälkeen tuli vuoroon manikyyrin ainoa OPI, tuntui siltä, kuin olisi tullut kotiin. Lakka liukui kynnelle kuin itsestään ja sivellin tuntui ihanan tutulta ja turvalliselta. Kun olin saanut kynnet lakattua, olin tullut siihen tulokseen, että ainakin kaksi uusista China Glazen lakoista saa lähteä koostumuksensa vuoksi.

Olen niin tottunut OPI-lakkojen hyvään levittyvyyteen, ettei minulla ole enää kärsivällisyyttä taistella lakkojen koostumuksen kanssa. Lakka on pystyttävä levittämään kynnelle vaivattomasti ja siististi ilman, että se valuu lammikoiksi kynsinauhalle, kuplii tai raidoittuu pahasti. Sen on kuivuttava pikakuivattavan päällyslakan kera siedettävässä ajassa ja kestettävä kynsillä vähintään pari päivää lohkeilematta kamalan näköiseksi.

Ajattelin China Glazen Electropop-lakkojen loistavan koostumuksen takia syrjineeni jonkin aikaa ihan turhaan China Glazea, mutta uusimmat kokemukset tukevat kyllä käsitystä, että Electropop-lakat ovat poikkeuksellisen hyviä levittyvyydeltään, kun taas keskivertochinaglazet jäävät kauas OPIen taakse. Paljon voi olla kiinni myös ProWide-siveltimestä, jonka koen huomattavasti helpommaksi hallita kuin China Glazen ohuen rimpulan, mutta toisaalta Color Clubit ovat harvoin aiheuttaneet marinaa levittyvyydellään, vaikka niissäkin on ohut sivellin.

Olen päätynyt myymään monta muuten upeaa China Glazen lakkaa vain niiden levittyvyyden takia. Stellaa rakastin ja For Audreykin olisi ollut aivan ihana sävy, samoin Spontaneous ja Sweet Hook. Jäin pohtimaan montako OPIa olen pistänyt kirppislaatikkoon epämieluisan koostumuksen takia, enkä äkkiseltään keksinyt kuin kaksi. Sinänsä on tietysti kurjaa olla näin nirso, koska China Glazet maksavat vain noin puolet OPI-lakkojen hinnasta, mutta nyt tuntuu, että en vähään aikaan osta kyllä yhtään China Glazea, ellei firma sitten julkaise jotain ihan poikkeuksellisen upeaa (onneksi ei vaikuta siltä, kun tulossa näkyy olevan taas lisää crackleja ja räikeitä neonlakkoja…).

Onkohan minulla vain jotenkin huono China Glaze -karma?

Mainokset

6 thoughts on “OPI-snobin ombre

  1. Mua kiinnostaa aina OPI-hehkutus :D Eihän ne CG:t sieltä ihan syvimmältä ole, mutta en ensimmäisenä ole valitsemassa niitä kynsille. Mun mielestä siihen ohueen sutiin tulee tosi paljon lakkaa kerralla, ja välillä saattaa kaikki valahtaa kerralla kynnelle ja alkaa ilmaantua :P Mun ykkösmerkki on kans OPI, ja heti perässä Orlyt ja Essiet :)

  2. On se totta, että CC:ssä on melko ohut sivellin, mutta ainakin se vaikuttaa silti aika paljon leveämmältä kuin GC:n. Tai sitten se on jotenkin sen verran lyhyempi se sivellinosa, että se on sen takia jotenkin napakampi.

    • piti nyt ihan tarkistaa, niin ei se kyllä sen leveämpi ainakaan ole, mutta silti aika paljon helpompi sitä jostain syystä on käyttää.

  3. OPI:lla lakatessa on vähän niin kuin lomalla olisi… :) Ja joo, olen Vanquishin kohtalotoveri tuon valahdusongelman kanssa. CG:n suti on jotenkin niin pitkä ja ohut, että sitä on vaikea saada ”puhtaaksi” juuresta ja sieltä varresta asti, kun aloittaa lakkaamista. Sinne sudin alapinnalle tuppaa aina kertymään valtava lakkapisara, joka juuri sopivalla hetkellä valahtaa sieltä kynnelle/kynsinauhoille. Aargh! Varmaan lakan ”vetisyys” vaikuttaa myös.. Hankalia päätöksiä on luvassa kun China Glazelta tulee kesällä se duochromekokoelma… (Bohemian / July 2012)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s