Rakastunut Papu

Vapun kunniaksi Papu otti aimo harppauksen mukavuusalueensa ulkopuolelle ja suti kynsiinsä itselleen huomattavan epätavallista väriä. Sain vihdoin ja viimein noudettua postissa odottaneen Shiny Nail Artin lakkauskilpailun palkinnon eli kymmenen kappaletta Essien lakkoja, ja vaikka suurin osa on mielestäni aivan ihania, oli joukossa muutama, joiden tiedän olevan itselleni sopimattomia sävyjä (mistä johtuen piakkoin tulossa parin Essien giveaway, että lakat saavat rakastavan kodin).

Oranssin cremen – vaikka oranssi ei todellakaan ole minun värini – korkkasin kuitenkin ihan silkkaa itsepäisyyttäni, jotta kerrankin tulisi kokeiltua jotakin poikkeuksellista väriä. Aivan ihon viereen en sitä kuitenkaan halunnut, joten tein lakkauksen useammalla värillä – ja ta-dah: hyvin epäpapumaiset vappukynnet olivat valmiit!

Essie Lovie Dovie & Orange, It's Obvious

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Base Coat
  • Värilakka: Essie Lovie Dovie (x2) & Essie Orange, It’s Obvious (sienellä)
  • Koristelu: Art Club Black Hologram & Fine Silver Glitter
  • Päällyslakka: INM Out The Door

Essien lakoista minulla oli ennestään hyvin vähän kokemusta. Olen omistanut ainoastaan kaksi Essietä ennen tätä ja ne myin molemmat pois tarpeettomina löydettyäni vastaavat lakat muilta merkeiltä. Niistä minulle jäi mielikuva, että Essie on laadukas merkki, mutta ohuen siveltimen takia suosin mieluummin muita merkkejä.

Uusissa Essie-lakoissani on kuitenkin myös uusi sivellin. Ja MILLAINEN sivellin se onkaan! Holy crap! Pahoitteluni, O.P.I. ProWide Brush, mutta olet totisesti kohdannut voittajasi. Essien uusi litteä, pyöreäpäinen leveä sivellin on ehdottomasti paras kynsilakkasuti mitä olen kokeillut. Hands down. Millään muulla en ole ikinä saanut niin siistiä jälkeä aikaan. Olen rakastunut! Valitettavasti leveä sivellin kuitenkin löytyy kai ainoastaan eurooppalaisista Essie-lakoista, joten sen toivossa ei kannata ostaa halvempia lakkoja jenkkimarkkinoilta. Löysin toisaalta mielenkiintoisen postauksen aiheesta.

Uudesta Essien siveltimestä siis kaiketi pääsee nauttimaan ainoastaan perusmalliston ja parin uusimman kokoelman lakoissa, ja niissäkin todella suolaiseen hintaan. Huokaus. Voi kun myisivät jossain pelkästään irtokorkkeja siveltimen kera…

Jokos te muut olette päässeet kokeilemaan tuota uutta Essien sivellintä?

Toivottelen tässä samalla kaikille mukavaa ja iloista vappua. Olkoon suupielenne sokerissa!

Mainokset

4 thoughts on “Rakastunut Papu

  1. Mä oon kans ihastunu essien suteihin, niihin leveisiin! Sanoinki just kaverille, että on ihan hilkulla, ettei mene OPIn ohi suosikkilakkana muutenkin, levittyvätkin niin hyvin :D Periaatteesta haluan pitää OPIa ykkösenä, ja on OPIlla kuitenkin kivemmat kokoelmat ja lakkojen nimet ;)

    • …ja kauniimmat pullot! Jotenkin OPI:n pullot on selkeästi ylellisemmän oloiset kuin Essiet, mutta jestamandeera että voi olla mahtava se Essien uusi leveä suti! Pakko hankkia lisää Essietä…!

  2. Todellä nätit kynnet!! Rakastan pinkkiä ja oranssia yhdessä <3 Ja tuo oranssi on kyllä ostoslistalla :P Mukavaa vappua!

    • Kiitos! Tuntui jotenkin hurjalta väriyhdistelmältä, mutta kivastihan se sitten toimi, kunhan silmä tottui :D Enää en ehdi toivottaa mukavaa vappua, mutta toivottavasti se oli kaikin puolin onnistunut :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s