Do You Think I’m Tex-y

O.P.I. Do You Think I’m Tex-y oli ensimmäinen jellyni. Virallisesti O.P.I. markkinoi lakkaa sorbettina, mutta se kai on vain firman yritys keksiä jellylle omaperäisempi nimi. En ole aiemmin kokeillut tällaisia lakkoja, joten olin hyvin utelias.

Do You Think I’m Tex-y on värisävyltään lähinnä vadelmanpunainen, joten se on juurikin niitä sävyjä, jotka ovat vaikeita valokuvata. Jellylle tyypillisesti se on hyvin läpikuultava: kuvan kynsillä lakkakerroksia on neljä ja silti kärjet kuultavat läpi. Se ei kuitenkaan haitannut minua, sillä lakkapinta oli muuten todella kaunis ja jotenkin tosi mehukkaan näköinen. Tykästyin kovasti siihen, miltä jellyt näyttävät kynsillä.

En tiedä miksi, mutta jostain syystä päällyslakka kuivui kynnen pinnalle omituisen viiruiseksi. Kynnet näyttivät siltä, kuin niiden pinnalla olisi hentoja öljyisiä kuvioita. En tiedä, onko jellyjä sitten tarkoitus käyttää kokonaan ilman päällyslakkaa..? Kokeilin pariakin eri päällyslakkaa, ja molempien kanssa kävi samalla tavalla. Annoin lopulta koko jellyn silloin meillä kyläilemässä olleelle äidilleni, jonka mielestä lakka oli ihanan värinen (totta). Pitänee kokeilla muita jellyjä jossain vaiheessa ja katsoa, käyttäytyvätkö ne samalla tavalla.

Yhtä kaikki, lakka on kyllä kaunis. :) Koristelin kynnet ihan vain Sinan strasseilla ja murehdin, mahtavatko ne kotiäidillä kestää vuorokauttakaan, mutta strassit istuivat tiukasti kiinni kynsillä vielä siinäkin vaiheessa, kun niitä epätoivoisesti yritin kynsilakanpoistoaineella jynssätä irti…

O.P.I. Do You Think I'm Tex-y

 • Aluslakka: CND Stickey
 • Värilakka: O.P.I. Do You Think I’m Tex-y (x4)
 • Koristelu: Sina-merkkiset strassit
 • Päällyslakka: INM Out The Door

Millaisia kokemuksia teillä muilla on jellyistä? Mitä jellyjä löytyy lakkavarastoistanne? :)

Mainokset

9 thoughts on “Do You Think I’m Tex-y

 1. Itselläni on myös Do you think I’m Tex-y? ja Guy meets Gal-veston. Mä en muista, että olisin saanut raitoja, mutta muistan ettei lakka meinannut kuivua mulla ollenkaan! Joka kerta, kun olen jompaa kumpaa käyttänyt, olen aina rutannut kynteni.

  gameofpolish.blogspot.com

  • Piti laittaa nimimerkiksi Tuittu:D Kissa tönäsi, ennen kuin ehdin vaihtaa. Tervetuloa lukemaan uutta blogiamme.

   gameofpolish.blogspot.com

   • Pitää varmaan kokeilla muitakin OPI:n saman kokoelman jellyjä ja katsoa, käyttäytyvätkö ne samalla tavalla. Mulla ei ollut kuivumisongelmaa sinänsä, mutta toisaalta laitoinkin neljännen kerroksen vasta seuraavana päivänä, jolloin lakkaa ei ollut kerralla yhtä paksusti kuivateltavana.

    Ja kiitokset kutsusta, tutustumme mielellämme uusiin blogeihin :D

 2. Itse en oikein ole jellyjen kaveri… Omistan OPI ”Houston we have a purple” ja on ihananvärinen lakka, mutta se jellykoostumus pilaa kaiken ilon siinä lakassa… Neljä kerrosta lyhyissä kynsissä riittää jotenkuten peittämään kynsirajan, en viitsi edes kokeilla pidemmillä kynsillä kuinka monta kerrosta vaadittaisiin haha. Harmittaa kun on kuitenkin niin ihanan herkullinen väri… Ei tule käytettyä kovin usein (käytetty ehkä kaksi kertaa)

  • Mitenkähän jos etsisi omien kynsien värisen lakan, jota sitten töpöttelisi kynsien kärkiin niin, että se kynsiraja peittyisi helposti jellyn alla…? Siis niin että koko kynsi ois suunnilleen saman sävyinen eikä se kärkiosa ois vaaleampi.. Hmm. Toisaalta ei mua haittaa jos se kynsiraja VÄHÄN kuultaa läpi mutta jos se kauhean selvästi näkyy niin se on kyllä ärsyttävää :/

 3. Jellyt on hauskoja! Rakastan niiden kiiltoa ja kunhan jellyyn osaa asennoitua oikein, ei siitä peittävyyden puutteesta jaksa masentua (: Tosi nättejä yleensä. Kyllä multa sitten löytyykin ihan kaikenlaisia jellyjä :D

  • Jeps, niissä on kyllä ihana pinta, näyttää vähän joltain pehmeältä kiiltävältä hedelmäkarkilta tms. :D Mutta kuten sanoit, pitää osata asennoitua oikein :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s