Pöytälaatikkoon unohtunutta

Jostain syystä nämä vesimarmoroidut kynnet ovat jääneet bloggaamatta, vaikka kuvat ovat olleet Flickrissä jo helmikuusta saakka! Korjataan siis puute nyt. Uskaltauduin käyttämään peräti neljää eri väriä, ja kynsistä tuli varsin kivat ainakin omasta mielestäni. Yleensä olen laittanut vesimarmoroinnin alle pohjaksi vaaleinta marmorointiin valitsemaani lakkaa, mutta tällä kertaa laitoin poikkeuksellisesti valkoista, ja se teki väreistä mielestäni kauniimmat… joskin se sitten myös lakkauksen reunoissa näkyy ärsyttävästi marmoroinnin alta. Meh. Mutta tässä ne kynnet:

China Glaze Romantique polishes water marble

China Glaze Romantique polishes water marble

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Base Coat
 • Värilakka alla: O.P.I. Alpine Snow
 • Marmorointi: China Glaze Adore, Emotion, Harmony & Magical
 • Päällyslakka: Seche Vite
Mainokset

16 thoughts on “Pöytälaatikkoon unohtunutta

  • Kiitos! :) Ja samaa mieltä! Nämä tosin muistaakseni lohkeilivat aika nopeasti, nyyh.

 1. todella kauniit marmoroinnit! mä en noista metalliväreistä omalla kynnelle niin piittaa (miksi ne näyttää mulla niin paljon oudommilta kuin kaikkien muiden sormilla), mutta marmoroinnissa voisin testata. eikä ainakaan omaan silmääni osu yhtään, että valkoinen lakka näkyisi reunoilta! pohdin tosin, että noissa romantique lakoissa kun sen verran pigmenttiä on, voisivat myös ehkä peittää ihan yksisteen marmoroidessa…

  • Kiitos Salla! Joo, kyllä noissa saattaisi riittää peittävyys yksinäänkin, mutta varmempaa on laittaa alle jotain vaaleaa. Taidan ensi kerralla kokeilla sellaista läpikuultavampaa valkeaa eikä tuollaista ihan liidunvalkeaa, jospa se ei näkyisi reunoista samalla tavalla :)

 2. Upeat! Voi, pitääpä tehdä pitkästä aikaa itsekin vesimarmorointia. Kun vaan aika riittäisi…

  • Kiitos! Ja sepä se, ajan puutteeseen mullakin yleensä kaatuu marmorointihaaveet. Illalla puoli kymmenen aikaan ei yleensä viitsi ihan kauhean työläitä kynsiä ryhtyä väsäämään :/

 3. Ihanat marmoroinnit! Pitäisi varmaan itse rohkaistua joskus opettelemaan tuota, kun aina blogeissa näkyy ihania marmoroituja kynsiä :)

  • Kiitos! :) Ja kannattaa! Ei se ole yhtään niin vaikeaa kuin monet pelkäävät. Kaikki on oikeastaan kiinni sopivista lakoista – jos lakat toimivat hyvin vedessä, ei marmorointi ole lainkaan hankalaa :)

  • Kiitos :) Ja kyllähän siinä vähän sotkua tulee aina, mutta kannattaa silti kokeilla! Se on yllättävän kivaa puuhaa ja tulokset ovat usein toooosi kivoja :)

 4. Ei oo tosi, miten nätisti voi onnistua! Itellä taas vasta kusi marmorointi ihan huolella. Luultavasti värivalinta oli huono…

  • Kiitos :) Ja juu, varmaan oli lakoista kiinni. Veikkaan että useimmilla ihmisillä ongelmat marmoroinnissa johtuu nimenomaan huonosti vedessä toimivista lakoista eikä niinkään osaamisen puutteesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s