Essie-giveaway: tulokset

Essie-lakkoja tavoitteli yhteensä 46 lukijaa, osa hirmuisen hyvillä perusteluilla, osa.. no, vähän vähemmän vetoavilla. ;) Perusteluja lukiessani toivoin, että minulla olisi tarjota useampikin lakkayllätys, sillä mieli tekisi ilahduttaa monen eri kommentin jättäjää. Päätin, että A Crewed Interest ja Navigate Her lähtevät sille henkilölle, jonka kommentti vetosi minuun heti ensi lukemalta ihan erityisesti.

Nimimerkki Elsan jättämä kommentti nauratti minua ja sai minut hurjan hyvälle tuulelle, koska siinä tunnustettiin niin ihanan hauskasti ja avoimesti

1) kateutta: ”Kolmanneks, hassu syy, mutta mä en oo koskaan voittanut mitään! Mun sisko voittaa kaikkea, ja se ärsyttää: se voitti rautakaupasta liput Varastoon, kirjastosta kaks kirjaa, jostain blogista kulmakynän ja taskupeilin JA Cittarin arvonnasta kolme vapaavalintaista kosmetiikkatuotetta. Sillon kyllä ärsytti, jos noin hellästi sanotaan.”

(Tämä kosketti kovasti ihmistä, joka on vain kerran elämässään voittanut jotakin edes suht merkittävää arpajaisissa: lapsena voitin peräti ihan täytekakun… OLLESSANI OKSENNUSTAUDISSA!)

2) ylpeyttä: ”Vielä viimenen syy, jonka keksin on, että kerrankin MULLA olis kalliita lakkoja. Mun kaikki lakat on Wild And Crazyn, kirpparilta jotain kiinalaisia tai ilmaseks saatuja…….. D: Aika pummi olen, mut joo :)”

3) yleistä hamsteriutta: ”Hihi, kiva kun lahjotat tämmöset pois, itte pitäisin kynsin hampain kiinni vaikken tykkäis! :D”

Siispä onneksi olkoon, Elsa – sinulle lähtee kaksi ihanaa Essien lakkaa :)

Lisäksi nimimerkin Maranen PowerPoint-raadanta ja leikkokasvien googlaaminen aiheuttivat minussa niin suurta myötätuntoa, että ylimääräisenä sääliyllätyksenä Maranen saa – mikäli sen haluaa – piristyksekseen Essien Orange, It’s Obvious -lakan, jota on käytetty vain kerran sienellä töpöttelyyn, eli se on miltei täysi. :)

Laitan teille molemmille sähköpostia myöhemmin tänään!

2 thoughts on “Essie-giveaway: tulokset

  1. Kiitokset tuosta lakasta, ihastuin heti sävyyn, kun avasin paketin. :) Sattumoisin vielä eilen siskoni kulutti loppuun melko vastaavan värisen lakan, joten tuli kyllä tarpeeseen. ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s