Essie Peach Daiquiri

Synttäreiden jälkimainingeissa tulin ostaneeksi pari Essietä ihan täyteen Suomen riistohintaan. Essien hyllyn äärellä meinasi tulla tuskanhiki, kun olisin halunnut ainakin tusinan pulloja, mutta kirvelevä hinta rajoitti ostomahdollisuuksia kovalla kädellä. Toinen lakoista oli ihana korallin sävyinen Peach Daiquiri, jonka ostin tutustuakseni hieman erilaisiin sävyihin kuin mihin olen tottunut. Väri arvelutti hieman, koska se taittaa oranssiin, mutta otin riskin.

Ihan mukavasti sitten kuitenkin sopi minulle tuo Peach Daiquiri – se ei ole niin lämmin sävy, että riitelisi ihonvärini kanssa, ja taitaa oranssin lisäksi myös pinkkiin, kuten kunnon korallin kuuluukin. Kuvaaminen oli kyllä viheliäistä, ja aika kovasti sai kuvaa käsitellä jälkikäteen, jotta väri olisi edes suurin piirtein oikea. Lakan laatu on ihan hyvä, mutta vähän pettymys oli se, että sitä oli kyllä ihan pakko laittaa kolme kerrosta, että sai kauniin ja tasaisen tuloksen.

Kynnet jäivät koristelematta, koska lapsukaiset olivat vaihteeksi räkätaudissa ja kuumeessa, eikä äidillä riittänyt energiaa koristelujen väsäämiseen…

Essie Peach Daiquiri

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Base Coat
  • Värilakka: Essie Peach Daiquiri x3
  • Päällyslakka: INM Out the Door

En löpise enempää, koska nyt MINULLA on se jumalaton räkätauti. Kuudetta päivää tuntuu, että kuolo korjaa. Niisk, tursk, köhrrööhhhköööhhhh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s