Piti sitten minunkin

Joskus aiemmin bloggasin tekemistäni kynsilakkariipuksista. Mainitsin silloin, että minua kiinnostaa nimenomaan uniikkien riipusten teko, enkä niinkään ole kiinnostunut tavallisista kynsilakkasormuksista, jotka on tehty jollakin yhdellä tietyllä lakalla. Koska teen koruja työkseni, en erityisemmin halua myydä sellaisia koruja, joita kaikki muutkin tekevät (tai voisivat halutessaan tehdä). Kevään aikana olen miettinyt muitakin kynsilakkakoruja, mutta lopullinen päätös sormusten kokeilemisesta tuli kuitenkin Sonnen blogipostausten myötä. Ja kun olin joka tapauksessa aikeissa tilata lisää riipusmateriaaleja, päätin samalla tilata kokeeksi sormuspohjia.

En usko tekeväni kovinkaan montaa yksiväristä sormusta, koska suoraan sanottuna kovin moni lakka ei minusta ole niin kiinnostava, että siitä kannattaisi tehdä yksinään korua. Nfu Oh -hilelakat ja näyttävät multichromet ovat kuitenkin poikkeus, ja niitä päätin testata ensimmäiseksi:

Nail polish ring (3)
Nfu Oh 52

Nail polish ring (1)
Sally Hansen Nail Prisms Turquoise Opal. Tässä on ihan mieletön värivaihtelu: kultaista, pinkkiä, lilaa, sinistä, turkoosia, vihreää ♥

Kolmantena sitten vielä uniikki sormus, josta en paljasta edes lakkoja. :) Tämän tyylisiä (eli siis kuvioituja) teen varmasti vielä lisää.

Nail polish ring (2)

Näiden tekeminen on ihan hauskaa, mutta tarkkana sai olla monessakin työvaiheessa, että lopputulos on varmasti hyvä. Sonnelasta löytyy ohjeet ihan perussormuksen tekoon, jos kiinnostaa. Näistä kaksi ensimmäistä on tehty suurin piirtein samalla tavalla. :)

Seuraavalla kerralla sitten surkeat töpökynnet. Räkätauti jatkuu jo yhdeksättä päivää, joten kynnetkin ovat olleet aika yksinkertaiset… Huoh.

14 thoughts on “Piti sitten minunkin

  • Kiitos :) Nuo sormuspohjat on Etsystä, lasit on 20 mm. Sormuspohjia on aika monenkokoisia, mutta itse en halunnut mitään valtavia joten otin noita ja 18 mm:n laseille tarkoitettuja pohjia.

   • Kävin ihastelemasa nuita sun myytäviä riipuksia tuola verkkokaupasa, aivan ihania! Kun osais itelle tehä jotain samantapasta :)

   • Kiitos :) Ja ne tämänhetkiset eivät edes ole parhaimmistoa :D Mulla on tällä hetkellä melkein 20 riipusta kuvattuna odottamassa myyntiinpääsyä.

   • Oo pittää käyä sitte kuolaamasa niitä :D En ymmärrä et miten lakoilla saa noin jänniä kuvioita aikaan :P

  • Ai tuo nimenomainen kuvioitu vai ylipäänsä kuvioitu? :) Kyllä noi on myytäviksi tehty, tosin toi Nfu Oh pitää varmaan pitää itsellä, kun typeryyttäni lakkasin jotenkin silleen että siihen jäi yksi pieni ilmakupla ja se kiusaa mua :P

   • Ylipäänsä kuvioitu, ei tuota välttämättä, vaikka ihana on sekin. Mulle vois olla joku kesäisempi ehkä? Tai pinkimpi nufusormus :D? Tai en tiedä. Infoa, jos/kun laitat verkkokauppaan, niin valkkaan omani sieltä?

   • Hm, mulla ei ole mitään pinkin kanssa sopivaa nufuliinia.. kai. Pitää testailla! Pari Nfu Oh -sormusta tuuppasin jo verkkokaupan puolelle, mutta ne on molemmat suht tummia (51 ja 52, josta tein ilmakuplattomankin version), lisäksi siellä on ny Orlyn Fowl Play. Mutta katon jos saan aikaan jotain kesäisempää :D

 1. Noi on tosi upeita! Aion itsekin kokeilla! Sain juuri lahjaksi blogisiskoltani ensimmäisen kynsilakkasormukseni!

  gameofpolish.blogspot.com

  • Jos tykkää sekä sormuksista että kynsilakoista, niin noi on kyllä aika kiva juttu kokeilla itsekin :D

 2. Voisitko muuten antaa linkin nuihin sormuspohjiin, jos enää löydät sitä.. On muutes aikas vaikeeta ollu mulle eBaystä ja Etsystä ettiä kivoja sormuspohjia :D

  aadankynnet.blogspot.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s