Oho, ups?

Muistattekos, kun jokin aika sitten CesarsShopista sai vielä sellaisia hedelmäntuoksuisia kynämallisia kynsinauhaöljyjä? Niitä oli ainakin mansikkaa, appelsiinia, kirsikkaa ja paria muuta tuoksua. En itseltäni löytänyt tähän hätään kuvaa niistä, mutta tässä Charming Nailsin joulukalenterikuvassa niitä näkyy useampiakin.

Ostin taannoin tuollaisen CesarsShopin appelsiinintuoksuisen öljykynän ja olen käyttänyt sitä paljon. Toki kynä oli huomattavasti kalliimpi kuin eBaysta saatavat halpiskynät, mutta hei, laatu maksaa, right? Tuoksu on ihana ja öljy kosteuttaa mukavasti kynsinauhoja. Nyt kynä on kuitenkin alkanut vuotaa ärsyttävästi, ja olisin tilannut uuden, mutta niitä ei enää saa. Onko tässä nyt tyytyminen eBayn halpiskyniin, häh?

Kun pari päivää sitten taas sivelin vuotavasta kynästä öljyä kynsinauhoilleni, totesin kynän etiketin olevan niin öljyinen, että se luisuu pois paikoiltaan. Ettepä muuten arvaa, mitä löysin etiketin alta!

Päivän kuuma kysymys: Mikä kuvan kynistä on CesarsShopin kalliimpi kynä ja mitkä kaksi muuta eBayn halpiskyniä?

Cuticle oil pens

Ai ette erota? En minäkään erottaisi, ellei kynissä olisi kaikissa erilainen tuoksu.

Mainokset

17 thoughts on “Oho, ups?

  • Toki myönnän kuitenkin, etten ole sen kummempaa laatueroa huomannut käyttäessäni noita kyniä, eli kyse on ollut puhtaasti mielikuvasta :) Ainoa selkeä ero on ollut se, että tuo ”CesarsShopin” kynä on tuoksunut paremmalle, mutta se taas tarkoittaa ainoastaan sitä, että appelsiini on noissa kynissä tuoksuna onnistuneempi kuin omena ja mikä tuo kolmas sitten ikinä mahtaakaan olla, en enää muista :D

   • Joo, mielikuvalla saa paljon eroa tuotteelle :D itsekin pitäisi töihin tuollainen tai parikin tilata, koska olisi kovin kätevä vain äkkiä sipaista pieni määrä. Pieni apu sekin kynsinauhoille. :)

 1. Ihanat Kynnet -verkkokaupassa on tarjouksessa nuo kynät :) Tosin max. 2 kpl/asiakas. Itse tartuin tarjoukseen ja sieltä on kaksi mansikantuoksuista tulossa.

  • No ostin jo pari päivää sitten eBaysta lisää noita kyniä. Kolme kynää tuli maksamaan postikuluineen 3,15e :)

 2. Siis mitä ihmettä!!! Ihanat Kynnet -verkkokaupassa noita kyniä myydään röyhkeästi Opi kynsiöljykyninä, vaikka mitään Opia ne ei ole koskaan nähneetkään! Inci-listakin on täysin tuulesta temmattu, oikeesti!!!
  Ja Cesars Shop oli liimaillut omat etikettinsä noiden samojen halpiskynien päälle, törkeetä! Paljonko veloittivat noista kynistä postareineen kun niitä oli vielä myynnissä?
  Meni kyllä luotto molempiin putiikkeihin – lopullisesti.

  • Mun mielestä ihanatkynnet.fi ei mitenkään erityisesti myy noita opi-kyninä. Kun ei tuotteen nimessä mainita opia (näkyy vain kuvassa) eikä myöskään kuvauksessa sitä mainita. Noita kyniä on kuitenkin ihan joka paikassa myynnissä. Ei välttämättä edes tuolla ihanatkynnet.fi:ssä tiedetä, että kyseessä on ”feikkituote”.

   Sen sijaan tuo, että liimataan omat etiketit päälle ja myydään kalliimmalla… Se on kyllä jo aikamoisen röyhkeää :o

  • No siis selvähän se on, että ne myydään kalliimmalla – sillä tavallahan yrittäminen toimii: ostetaan halvalla, myydään eteenpäin kalliimmalla. Se ei haittaa saati yllätä yhtään. Sen sijaan mua kyllä ihmetytti kovasti se, että jonkun oletettavasti kaukoidästä importatun tuotteen päälle oli tyynesti pistetty uusi etiketti. Silloin asiakas ei TIEDÄ ostavansa sitä samaa tuotetta, jonka olisi voinut ostaa myös jostain muualta.

   Noita muka-OPI-kyniä on tosiaan myynnissä vähän siellä sun täällä, ja valitettavasti tuntuu olevan asiakkaan tehtävä olla selvillä siitä, että se tuote on feikki. Hyviä kyniähän ne ovat sinänsä, mutta ei niillä tietenkään O.P.I:n kanssa ole mitään tekemistä :)

  • Kas, pitääpä tutustua. Noi tuoksuvatkin on kyllä aika ihania, ainakin silloin, kun eivät tuoksu vain ällömakealle esanssille.

 3. Hahaha, tulipas kusetettu olo :D
  Mulla on noita 2 erilaista.
  Eipä tuolla oikeastaan niin väliä kun kuitenkin ainakin minulla toimivat niinkuin pitää. Alennuksessa nämä taisi ollakin sillon kun ostin.

  • Joo, muakin lähinnä huvitti XD Ei sillä tosiaan sinänsä kauheasti väliä ole, ei ne kovin paljon maksaneet ja tosiaan ovat ihan toimivia öljykyniä… mutta kyllä minä hölmistyin kun tajusin… :D

 4. Nyt ei muuten harmita enää lainkaan, etten tullut ostaneeksi noita ikinä Cesarilta :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s