OPI Germany Collection!

Murmis eilen tarjoili minulle tämän linkin, ja täytyy tunnustaa, että ennen eilisiltaa en ollut edes vielä tietoinen O.P.I. Germany-kokoelmasta. Kyseessä on siis tuleva syyskokoelma, ja ainakin minun silmiini tuolta löytyi muutamia pakkohankintoja. Veikkaan, että lukijoista löytyy monia muitakin, joille tämä kokoelma on uusi uutinen, joten ajattelin pistää linkin kiertoon. :)

Papun luokse löytänee tulevaisuudessa tiensä ainakin German-icure By OPI (alarivin viimeinen), luultavasti myös My Very First Knockwurst (ylärivin ensimmäinen) ja Suzi & The 7 Düsseldorfs (alarivin ensimmäinen). Lisäksi Schnapps Out of It! (ylärivin viimeinen) kiinnostaa, mutta siitä on nähtävä ensin ihan kunnon swatcheja – se voi nimittäin olla liian oranssi minulle.

Mitäs mieltä te muut olette Saksa-kokoelmasta – ja oder nein? :D

Mainokset

13 thoughts on “OPI Germany Collection!

  1. Noi on niin ihania! OPI on mun suurin heikkous. Toisaalta moni noista on melko tavallisia, mutta kaikilla ei vielä ole sellasia. Kannataa aina kokoelmassa olla joku perusväri ja joku vau-väri. Mua miellyttää toi tummanharmaa Nien nien nien, ok fine!

    • Jep, niinhän se menee, että osa kokoelmasta on pakko olla suht turvallisia värejä, ja muutamien kanssa voi sitten ottaa riskin :) Voi kun tulisi pian kunnon swatcheja noista!

    • Nuo tuohonhan minä nimenomaan linkkasin kirjoituksessani ;) Mutta haluaisin kovasti nähdä ihan kunnon swatcheja, siis ihan kynsillä :)

    • Joo tuota China Glazen kokoelmaa olen kans odotellut, siitäkin haluaisin nähdä hopusti kunnon swatchit.. mutta jos lakat on edes suunnilleen sitä, mitä pullokuvista voisi päätellä, hankin luultavasti koko kokoelman. :)

  2. Kyllähän molemmissa, niin O.P.I.n kokoelmasta parikin kipaletta kelpaisi, samoin ChG:n kokoelmasta. Mutta jos nyt ensin hankkisi aiemmista kokoelmista must-havet ennen kuin haaveilee uusista. :)

    • Hehee :D Joo, kyllä tässä oma työnsä (ja rahanmenonsa) on, jos yrittää edes suurin piirtein pysyä ajan tasalla :D

  3. Itse olen yrittänyt löytää jotain ensimmäisen rivin toisen ja kolmanne välimaastoa, sellasta ihanan vaalean kaakaon väristä. Myös toi ekan rivin viimine huutelee mulle kyllä.. Ja pakko myöntää, että ChG:n kokoelman ku näin ni leuka tippu :o ai että kunnon nättejä!

    • Joo tuota China Glazea ei malttaisi edes odottaa! Oiskohan muuten O.P.I. Tickle My France-y suunnilleen noiden kahden lakan välimuoto?

      • Toi O.P.I oli kyl yks harkintaan päässyt mut päädyin kuitenki hiukka vaaleampaan Essien Jazziin :)

  4. Tänne tulee ainakin Every Month Is Oktoberfest, My Very First Knockwurst ja Schnapps Out of It!. CGl:sta kolme ekaa tuosta linkistä on pakko saada. Kiitos tiedosta.. en ollut bongannut kumpaakaan kokoelmaa vielä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s