Essie Olé Caliente

Viime aikoina lakkausten kesto kynsilläni on ollut ala-arvoisen surkea, joten mitään kovin monimutkaista ei todellakaan ole huvittanut tehdä. Mikä on masentavampaa kuin nähdä kauheasti vaivaa uusiin kynsiin ja todeta lakkausten lohjenneen alle vuorokauden kuluttua? No okei, ilmastonmuutos, oksennustauti, pilalle mennyt suklaa, murtunut varvas… Ah, you get the point. Olen siis suosinut yksinkertaisia koristeluja ja niin tein tälläkin kertaa.

Essien Olé Caliente on kirkas korallinpunainen creme, joka levittyi hyvin ja peitti kauniisti kahdella kerroksella. Sävy on ihanan kesäinen ja pirteä, joten mielelläni olisin näitä kynsiä katsellut pitempäänkin kuin pari päivää, mutta typerät kynteni olivat eri mieltä. Mur. Koristeluna ihan vain water decalit nimettömissä – kaukaa kauniit ja läheltä tuhruiset. Nuo water decalit nimittäin tykkäsivät kyttyrää Seche Vitestä, ja niistä lähti väriä kun laitoin päällyslakan. Huokaus…

Essie Olé Caliente

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Base Coat
 • Värilakka: Essie Olé Caliente x2
 • Päällyslakka: Seche Vite

Täällä on nyt valloillaan jonkinlainen kynsimasennus. Kynsien kasvattaminen ei tunnu onnistuvan millään, sillä joka kerta, kun saan kynsiin edes vähän mittaa, tapahtuu jotain kurjaa. Ensin pari kynttä liuskoittui niin pahoin, että päätin lyhentää kynnet uudestaan, ja nyt sitten puolestaan etusormen kynnestä lohkeilee lakkaus vaikka mitä tekisin. Ilmeisesti kynsi on jotenkin tavallista ohuempi ja taipuisampi juuri nyt.

Jatkuvasti lohkeileva lakkaus pakottaa lakkaamaan kynnet vähän väliä uusiksi, mikä taas vie aikaa kaikelta muulta ja ÄRSYTTÄÄ! Haluaisin pystyä viettämään edes kolme vuorokautta samoissa lakoissa. RÄYH! Ja siksipä lyhensin kynnet taas melkein minimiin siinä toivossa, että tuo etusormenkynnen lakkaus alkaisi taas kestää paremmin.

Päätän kynsimarinan tältä erää tähän, mutta lisää on tulossa.

Huokaus.

12 thoughts on “Essie Olé Caliente

 1. Toi on niin upea väri ja näyttää tosi hyvältä ton water decalin kanssa. Seche on paras, mutta vähän salakavala ja epäluotettava ystävä. Joskus se tekee tepposet:) Mun mielestä kyllä lyhyemmät kynnet näyttää näteiltä, mutta on kurjaa, jos ne katkeilee. Tsemppiä kynsiangstin kanssa.

  • Kiitos! Muakaan ei niin kynsien lyhyys haittaa, enemmän mua tympii se, että nyt lakkaukset ei jostain syystä KESTÄ yhtään. Huokaus. Jospa tää tästä :)

 2. Valloittavat! Ihanat! Huikean tyylikkäät ja naiselliset! Joko riittää yliyli-innokkaat kehut? :) Alan ymmärtää punaisen lakan syvintä olemusta, todella. Nää näyttää niin kauniilta ja punainen on mun silmään just passeli väri lyhyiin kynsiin. Kertakaikkiiaan upeat lyhyet kynnet ja nimettömän decalit juuri sopivasti koristusta <3. Go Papu!

  • Heheee, kiitti :D Pirteässä punaisessa on puolensa! Se on jotenkin niin ihanan perusnaisellinen :)

 3. Ihana tuo väri! Mun ehkä saatava se ;) Vaika hyllyt täyttyy korallinpunaisesta, eikä se kuitenkaan löydä mun kynsille :P Sulla on todella kauniin malliset kynnet, vaikka ovatkin lyhyet! :)

  • Oi, kiva kuulla, että joku tykkää mun töpöjeni mallista :) Tuo Olé Caliente on kyllä ihana lakka, voin suositella :)

 4. Lakkaa, lakkaa, ENEMMÄN lakkaa. Eli neljä kerrosta värilakkaa vahvistaa kynnen taipumattomaksi eikä lakka lohkea niin pian.

  • No mulla oli tässä muutama päivä sitten pari kerrosta värilakkaa, pikakuivattaja, leimaukset, uusi päällyslakka ja vielä sen päällä yksi ylimääräinen päällyslakka, ja silti lohkeili turhan pian :( Eli just nyt ei näytä auttavan edes iso lakkamäärä :/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s