O.P.I. I’m All Ears

Seuraava Minni uunista ulos! Aiemmin jo kehuin If You Moust You Moust -lakkaa, mutta tällä kertaa vuorossa oleva I’m All Ears on mielestäni vielä upeampi. Jos aiot ostaa koko kesänä vain yhden O.P.I:n, osta tämä. Vaikka se on jelly, ja vaikka vielä kolmenkin kerroksen jälkeen kärjet vähän kuultavat läpi. I’m All Ears on yksi ihanimmista O.P.I.-lakoista, mitä olen tähän mennessä kokeillut (ja puhumme siis ehkä noin 70 lakasta).

Ihan ensinnäkin I’m All Ears on kaunis. Ihastuttava. Ei omaperäisyyden riemuvoitto (tämä on ilmeisesti dupe China Glazen 108 Degrees -lakalle, joten jos omistat sen, et tarvitse tätä, paitsi että uskallan pistää melkein pääni pantiksi siitä, että tässä on parempi koostumus), mutta siitä huolimatta todellinen kaunotar: upea vadelmanpunainen jelly täynnä glassfleck shimmeriä.

Toisekseen I’m All Ears on ihan huippulaatua, mitä tulee lakan koostumukseen. Aniharvoin saa käsiinsä kynsilakkaa, joka levittyy näin vaivattomasti kauniin tasaiseksi pinnaksi. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos. Lakka on ostettu omasta selkänahasta revityllä rahalla, eikä kukaan anna minulle pennin latia siitä hyvästä, että kehun sitä :) Yleensä suhtaudun nihkeästi lakkoihin, jotka vaativat kolme kerrosta näyttääkseen hyvältä, mutta I’m All Ears oli niin yhteistyöhaluinen lakka, että se kolme kerrosta ei haitannut yhtään. Rakkautta ensi kerroksella, I’m telling you.

Jossain englanninkielisessä blogissa valitettiin, että I’m All Ears oli värjännyt kynsiä rumasti, mutta en huomannut moista ongelmaa – en kynsinauhoja siivotessani enkä sitten pari päivää myöhemmin lakkoja poistaessani.

En koristellut kynsiä sen kummemmin – laitoin ainoastaan nimettömiin kerroksen O.P.I. Servin’ Up Sparklea ja sen päälle lisäkerroksen I’m All Earsia, eli nimettömissä oli sitten glitter sandwichit (lähikuva alempana).

O.P.I. I'm All Ears

O.P.I. I'm All Ears & Servin' Up Sparkle

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nail Base Coat
  • Värilakka: O.P.I. I’m All Ears x3
  • Koristelu: nimettömissä O.P.I. Servin’ Up Sparkle (x1) + I’m All Ears (x1)
  • Päällyslakka: Seche Vite
Mainokset

7 thoughts on “O.P.I. I’m All Ears

  1. Uih, onpa nätti lakka! :3 Tää näyttää vähemmän pinkiltä, mitä 108 degrees on, mutta hyvin samankaltainen. Ja ihana glitter sandwich!

    • No jos katsot sitä linkin kuvaa niin kyllä ne on lähestulkoon identtiset, mun kuvani on luultavasti vaan vähän turhan tumma :) Kiitos! Tähän lakkaan kyllä rakastuin ♥

  2. Kaunis! Onneksi Ostin! Ei kyllä koristeluja kaipaa. Tää on melkein dupe butter londonin Disco bidcuit -lakasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s