Omaperäisyyden huippu

Näistä kynsistä on jo vähän aikaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Kun mikään lakkaus ei oikein tuntunut kestävän kynsillä vuorokautta pitempään kauniina, piti ihan erikseen etsiä täältä blogimerkinnöistä joku lakka, jonka kestoa olisin kehunut. Valitsin sitten China Glazen Kinetic Candyn, joka ensimmäisellä kerralla pysyi kynsillä tosi upeasti (6 vrk ja yksi pieni lohkeama!).

Edelleen kehun lakan laatua, sillä se ihastutti myös tällä kertaa. Kinetic Candy on todella mukava levittää ja peittää hyvin. Jos kaikki China Glazen lakat olisivat yhtä hyviä, kokoelmani olisi varmasti paljon isompi!

Halusin leimailla kynsiin jotain, mutta ensin piti tietysti päättää mitä.. ja millä värillä. ”Hei, jokin ruskehtava sävy näyttäisi varmasti kivalta leimailussa”, ajattelin. Valitsin sitten China Glazen ruskeankuparisen Delight-lakan. Kuviota etsiessäni törmäsin hauskaan spiraalihäkkyrään ja se päätyi sitten kynsillekin. Valmiita kynsiä katsoessani rupesin kuitenkin pohtimaan, että niissä oli jotain tuttua. Kinetic Candy, ruskeansävyinen leimailu ja spiraaleja.. humm… missähän olen nähnyt sellaiset kynnet aiemmin?

Huokaus. Olen niin omaperäinen että voisin itkeä :D Lupaan keksiä seuraaviin Kinetic Candy -kynsiini jotain muuta…

kineticcandy3

kineticcandy2

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nail Base Coat
 • Värilakka: China Glaze Kinetic Candy x2
 • Leimailu: China Glaze Delight ja MagnoNailsin laatta A45
 • Päällyslakka: Seche Vite

Nämäkään kynnet eivät kestäneet erityisen hyvin, vaan etusormi osoittautui taas ongelmalapseksi. Nyt siitä on paikattu repeämä ja – kiitos paikan ja liiman – kynsi on vahvempi, joten lakatkin kestävät taas selvästi paremmin!

10 thoughts on “Omaperäisyyden huippu

 1. Joskus yksinkertaiset on ne kauneimmat. Nämä on ainakin tosi nätit. Itse en ole mun Kinetic Candya ehtinyt vielä kokeillakaan.

  • Kiitos! :) Ja hopusti testaamaan, se on ihana lakka ja sopii hyvin kesäkynsille :)

 2. Eilen illalla otin pois lakkaukset, joilla oli ikää tasan 14 vrk. Olin meinannu testata, miten pitkään ne kynsillä kestää, mutta lopulta kyllästyin ja oli pakko päästä testaa uusia lakkoja!

  • :O Mikä lakka noin hyvin kesti? Onko sulla geelit? Geelien päällähän lakkaukset kestää yleensä paljon paremmin kuin luonnonkynsillä.

   • Lakkakerroksia oli varmaan sen verran paljon, että se vaikutti, mutta olin kyllä itsekin hämmästynyt siitä, että ne vaan kesti ja kesti tuon koko ajan. Teenage Dream oli lakkana ja ihan luonnonkynnet.

 3. Päivitysilmoitus: Yllätyssuosikki | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s