Rock-henkistä splatteria

Murmis teki taannoin aivan ihanat splatter-kynnet ja siitä asti ajatus tuon tekniikan kokeilemisesta on kolkutellut jossain takaraivon perukoilla myös minulla. Värien valinta tuotti kuitenkin hieman päänvaivaa, sillä minulta ei löytynyt oikein sopivia iloisia ja kirkkaita värejä. Päätin sitten valita jotain Ihan Muuta. Pohjaväriksi valitsin valkoisen kuten Murmiskin, mutta roiskeisiin ainoastaan kaksi väriä: O.P.I:n Dim Sum Plumin – ihanan marjaisan magentan, joka liian kauan oli taas saanut pölyttyä hyllyssä – ja Black Onyxin.

Näkemissäni ohjeissa neuvotaan laittamaan lakkaa alustalle, vaikka kertakäyttölautaselle, ottamaan siitä pilliin ja sitten puhaltamaan, mutta itse olen kyllä jo aiemmin testaillessani havainnut paremmaksi tekniikaksi ihan suosiolla dipata pilliä lakkapulloon. Tällä tavalla lakkaa tulee taatusti tarpeeksi pilliin, mutta vastaavasti on syytä olla tarkkana, ettei sitä tule ihan liikaa (kuvan etusormeen Dim Sum Plumia tuli liikaa…)

Tekniikkana tuo pillillä puhaltelu on kyllä mahtava: tulokset ovat tosi jännittäviä ja taatusti uniikkeja. Roiskeiden malliin voi jonkin verran vaikuttaa vaihtamalla etäisyyttä ja pillin kulmaa suhteessa kynteen. Lopputulos on kuivatuksen kannalta haastava, sillä lakkaa voi olla kynnellä aika paljonkin, mutta ainakin minulla Seche Vite onneksi hoiti hommansa mallikkaasti, eikä kynsiin tullut ruttuja.

Kun olin saanut kynnet valmiiksi, en itse asiassa erityisemmin pitänyt lopputuloksesta. Ajattelin, etteivät splatter-kynnet ole minun juttuni. Kyse oli onneksi kuitenkin vain siitä, että tämänkaltaiset kynnet vaativat totuttelua, ja mitä pitempään kynsiäni katselin, sitä enemmän niistä pidin. Ne olivat ihanan räväkät ja rock-henkiset! :D

splatter01

splatter02

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nail Base Coat
 • Värilakka: O.P.I. Alpine Snow x2
 • Roiskeet: O.P.I. Dim Sum Plum & O.P.I. Black Onyx
 • Päällyslakka: Seche Vite

20 thoughts on “Rock-henkistä splatteria

 1. Oijoi, rok :). Tää(kin) tekniikka on jäänyt ihan unholaan, en muista tehneeni kuin yhdet joskus aikaa sitten. Kiva, kun muistutit :)!

 2. Ihanat! Taas yksi uusi tekniikka lisää jo ennestäänkin pitkälle listalle. Tätä tuskin voi ihan totaalisesti kämmätä sillä, että ei osaa pirtää mitään, joten toivoa onnistuneesta lopputuloksestakin on. :)

  • Kiitos! Tätä ei tosiaan voi totaalisesti kämmätä, joten rohkeasti vain kokeilemaan :D

  • Kiitos :) Kyllä sitä lakkaa jonkin verran tietysti lentelee, mulla oli muutama vanha Hesari suojaamassa pöytää.

 3. Noi on tosi rock! Katoin aluksi, että mitkä halloween -kynnet:D Varmasti värivalinnalla on tosi paljon merkitystä. Noi on kyllä upeet! Täytyy kokeilla joskus.

  • Kiitos! Nämä voisivat tosiaan olla vaikka Halloween-kynnet, joskin siihen sopisi tietysti vielä paremmin sellainen kunnon verenpunainen creme… hmmm, pitääkin muistaa lokakuussa :D

  • Kiitos! :) Tykkäsin lopulta itsekin kovasti, kun olin jonkun aikaa katsellut :D

 4. Mahtava värivalinta! Ihana!!!! Ja mulle tuli kauhee himo kokeilla tätä, olin jo unohtanut koko tekniikan.

  • Kiitos! :) Ja kyllä kannattaa, tämä on kiva tekniikka! Sormet tosin kannattaa ehdottomasti teipata ensin, että selviää vähemmällä sotkulla :)

 5. Aivan mahtava splatterlakkaus! Oon lukenut hetkessä teidän bloginne läpi ja ihastuin ja tykästyin blogiinne kovasti. Kirjoitatte tosi kivasti, selkeästi, hyvät kuvat ja kaikki vaan on kohdallaan. Kiitos siis blogistanne ihan mielettömästi, jatkan varmana innokkaasti seuraamistanne :) Jatkakaa ehdottomasti samaan malliin! Ootte ihan mahtavia <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s