Glitter sandwich, vol. 2

Piti keksiä kynsille jokin kiva manikyyri, jota viitsisi katsella 3-4 vuorokautta kyllästymättä ja joka toivottavasti myös kestäisi sen ajan muuttumatta ihan kauhean näköiseksi. Koska taannoinen glitter sandwich oli minulle tosi mieluisa, päätin tehdä jotain vastaavaa mutta eri reseptillä. Olin onneksi jo etukäteen testaillut erilaisia yhdistelmiä kiekolle, joten sieltä saatoin sitten poimia sopivan.

Glitter sandwich :)

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nail Base Coat
 • Värilakka: O.P.I. Done Out In Deco x2
 • Glitter: Ulta Pinata-Yada-Yada x1
 • Päällyslakka: Seche Vite x1
 • Jelly: O.P.I. You Calling Me a Lyre? x1
 • Päällyslakka: Seche Vite x1

Luulin joutuvani laittamaan jellyä kaksi kerrosta, joten laitoin ennen sitä jo pikakuivattavan, ettei kuivatusurakka olisi niin toivoton. Lopputulos oli kuitenkin mieluisa yhdellä jellykerroksella, joten kokonaismääräksi tuli seitsemän lakkakerrosta.

Tavoite oli, että kynnet pysyisivät kauniina vähintään keskiviikosta lauantaihin, koska siinä välissä oli määrä matkustaa. Arvatkaapas montako päivää ikää on lakkauksella tässä toisessa kuvassa:

Glitter sandwich (2)

Jos en tietäisi, en varmaan edes uskoisi: kuvan manikyyri on seitsemän vuorokauden ikäinen. Ei yhtään lohkeamaa, kuoriutumista, eikä juuri yhtään kärkikulumaakaan. Yksikään manikyyrini ei ole kestänyt näin kauan! Peukalon kynnessä on itse asiassa olosuhteiden pakosta (= kynsinauhassa tulehtunut haava, jonka lähelle ei tee mieli tuoda kynsilakanpoistoainetta…) edelleen tuo lakkaus, nyt kymmenettä päivää, ja se on edelleen kaunis. Tuon seitsemän vuorokauden aikana laitoin kynsiin kerran uuden kerroksen päällyslakkaa, mutta muuten en tehnyt niille mitään.

Nyt ainakin tiedän, millaisen lakkauksen teen, kun seuraavan kerran tarvitsen jotain tosi  kestävää :)

Mainokset

7 thoughts on “Glitter sandwich, vol. 2

 1. Niin kauniit kynnet! Ja seitsemän päivää, en voi uskoa! Noi moniväriset glitterit näyttää niin megahyvältä pastellien päällä.

 2. Oi miten kauniit! Taitavat olla tähän mennessä kauneimmat leipuskat tähän mennessä, mitä olen nähnyt. Nami nami =)

 3. Mikä noissa on se jelly-kynsilakan vaikutus? Mulla ois glitter-lakkoja, joilla toteuttaa, mutta ei taida olla jellyjä.

  • No tällaisessa glitter sandwichissa se jelly muuttaa aika paljon tuon glitterlakan ulkonäköä – alkuperäinen glitter on selvästi räikeämmän väristä ja metallinkiiltävää (kuten näet täällä) mutta tuo jelly muuttaa sen ikään kuin pastellivärisiksi väritäpliksi. Toisentyyppisissä glitter sandwicheissa jelly auttaa luomaan siihen manikyyriin syvyyttä ja moniulotteisuutta, kun se glitter kuultaa sieltä ”syvemmältä”. Täällä on siitä upea esimerkki ♥

 4. Selvä, kiitos! Joudunpa siis ostoksille, koska tämä koristelutapa vetoaa minuun vahvasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s