Kesävarpaat

Urheasti esittelen nyt ensimmäistä kertaa varpaani, koska onnistuin tekemään niihin varsin sievän lakkauksen, vaikka itse sanonkin. Varpaankynsien lakkaaminen on sikäli palkitsevaa, että kun sen lopulta saa tehtyä, lakkaus kestää pienellä ylläpitohoidolla helposti kolmekin viikkoa kauniina. Oli siinä kyllä tietysti oma ähertämisensäkin, taas kerran…

Idea tuli tästä videosta, vaikka kynnet kovin erilaiset ovatkin. Tykkäsin kovasti noista strasseista, jotka varpaankynsissä kestivät moitteettomasti koko lakkauksen eliniän – ne olivat kiva ja kaunis lisä lakkaukseen, jota muutenkin oli minusta mukavaa katsella :) Tämä oli muuten ensimmäinen kerta kun ikinä tein mitään koristeluja varpaankynsiini, mutta ei viimeinen!

Summer toes :D

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nail Base Coat
  • Värilakka: China Glaze Gothic Lolita
  • Koristelu: Nfu Oh 60, Art Club Fine Silver Glitter, Sinan strassit
  • Päällyslakka: Seche Vite
Mainokset

6 thoughts on “Kesävarpaat

  1. Noin nättiä varpaankynsikuvaa pitääkin esitellä ;) Todella kaunis violetti, ja varmasti livenäkin näyttävä! Itse teen tänään uudet geelilakat varpaisiin, mutten varmaan jaksa koristella :P Mun on vain vaikea saada varpaat siististi lakattua :D

    • Kiitos :) Joo, varpaankynsien lakkaaminen on kyllä hankalaa! Ja kun se pitää tehdä niin vaikeassa asennossakin… :D Tartofraises-blogin pitäjä näkyy käyttävän appelsiinipuutikkua ylimenneen lakan poistamiseen, siis heti kun on lakannut kynnen niin ottaa tikun kärjellä märkää lakkaa kynsinauhalta pois. Se toimii ihan kivasti, mutta kyllä nuokin varpaat siistittiin asetonilla ja siveltimellä lakkaamisen jälkeen :)

  2. Jos annat lakkojen olla kolmekin viikkoa, niin eikö se häiritse, että sormien ja varpaiden kynnet on eri väriset? Mä lakkaan aina molemmat samalla kertaa.

    • Ei :D En ole tullut edes ajatelleeksi, että niiden pitäisi olla samanväriset :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s