Essie Damsel In a Dress

Seuraavaksi jo monta viikkoa vanhat lomakynnet, jotka hyttymyrkky pilasi ennen aikojaan… Olin itse oveluus ja pakkasin lomareissulle mukaan ainoastaan käyttämättömiä lakkoja saadakseni ”mustaa laatikkoani” tyhjemmäksi, ja siksi tämänkertaiset kynnet ovat kesäkynsiksi huomattavan synkkäsävyiset.

Essien Damsel In a Dress on ihana tummanvioletti shimmerlakka, joka joskus Kicksissä käydessäni huuteli hyllystä niin kovaan ääneen, että pakkohan se oli sieltä mukaan ottaa. Kaksi huolellista kerrosta riitti peittävyyteen ja lakka oli mielestäni varsin mainio tuttavuus.

Essie Damsel In a Dress (1)

Koristeluun valitsin toisen violetin – O.P.I. DS Royalin -, joka tosin kuvassa näyttää ainoastaan sinisen puolensa, duochrome kun on. Rajakohtaan vedin pari viirua hopeisella nail art -lakalla ja valmista tuli. Yksinkertaista mutta suht toimivaa.

Essie Damsel In a Dress (2)

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nail Base Coat
  • Värilakka: Essie Damsel In a Dress (x2)
  • Koristelu: O.P.I. DS Royal, Art Club Fine Silver Glitter
  • Päällyslakka: Seche Vite

Olisin mielelläni katsellut näitä kynsiä pitempäänkin, mutta hyttysmyrkky tuhosi ne! Tai tämä ainakin on oletukseni, sillä jokin pehmensi lakan pinnan niin, että sitä pystyi kynnellä kaapimaan irti (niin halutessaan) ja kynnen pintaan tarttui kaikki mahdollinen nöyhtä. Ick, ick, ICK! Hyttysmyrkky oli ainoa tavallisuudesta poikkeava aine, jonka kanssa pohjoisessa olin tekemisissä, joten syytän sitä.

Tämän lakkauksen jälkeen kynnet olivatkin sitten ilman lakkaa varmaan pari viikkoa, sillä tänä kesänä Lapissa täytyy olla hullu, jos pitää kynsilakkaa hyttysmyrkkyä tarpeellisempana. Sissus, että voikin olla paha hyttyskesä! Kynnet olivat tosi säälittävän näköiset ja mittaiset, kun lopulta palasin kotiin Espooseen, mutta eikös sitä sanotakin, että reissussa rähjääntyy? ;)

Stay tuned, seuraavalla kerralla glitteriä. Ehkä.

2 thoughts on “Essie Damsel In a Dress

  1. Mä luulin, että mä olin jo kommentoinut! Keskityin varmaan googlaamaan niin ahkerasti tuota DS Royal -kaunotarta. Tosi kivat kynnet. Tosiaan ei mitenkään kesäiset. Ja DS Royal ei ihan pääse oikeuksiin, mutta tykkään. Olen vähän kyllästynyt kynsiin, joissa on liian paljon meneillään. Liikaa microhelmiä, strasseja ja leimailuja. Parilla viivallakin saa niin paljon aikaan.

    • Kiitos! Ja joo, toi DS Royal ei tosiaan näissä räpsyissä pääse oikeuksiinsa, se on niiiiiin upea lakka *huokaus* No, seuraavalla kerralla sitten parempia kuvia, kotona on helpompi kuvata kun on vakiopaikka ja vakiopropit :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s