Sekoita pakka

Glitter sandwichit ovat NIIN ”mun juttuni” juuri nyt. En varmaan edes osaisi käyttää moniväristä glitteriä, jos en olisi törmännyt tähän ihanaan keksintöön aikoinaan Playing with Polish -blogissa! Moniväriset glitterit ovat sellaisenaan helposti jotenkin liian räikeitä ja hyökkäävät silmille, mutta kun ne saavat ylleen jellykerroksen… oih!

Tämänkertaisissa kynsissä onnistuin käyttämään peräti kolmea mustan laatikon lakkaa yhdessä. Essien valkean Blanc-cremen päälle levitin kerroksen Wet’n’Wild Spoiled-sarjan Shuffle The Deck -glitteriä ja lopuksi päälle vielä kerros OPIn valkeaa jellyä Don’t Touch My Tutu. Tykkään!

shuffle-shade

shuffle-sun

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nail Base Coat
  • Värilakka: Essie Blanc (x2)
  • Glitter: Wet’n’Wild Spoiled Shuffle The Deck (x1)
  • Jelly: O.P.I. Don’t Touch My Tutu
  • Päällyslakka: Seche Vite

Essien Blanc on uusi valkea cremeni. Tähän asti olen käyttänyt OPI Alpine Snow’ta, mutta mielestäni se ei tosiaan ole kaikkien saamiensa kehujen arvoinen. Kyllästyin lopulta taistelemaan sen kanssa, kun se tuntui raidoittuvan ja tahmaavan ja taivas tietää mitä, ja ostin kokeeksi tuon Essien Blancin. Se on selvästi parempi, joskaan ei vielä Täydellinen Valkea sekään. Olen kuitenkin siihen nyt suht tyytyväinen, joten käytän varmaankin tuon pullon ennen kuin alan etsiä parempaa.

2 thoughts on “Sekoita pakka

  1. Voi kun ihanat! Väreistä tulee mieleen Ranskan, Britannian ja Yhdysvaltojen liput. Oih ja voih kun on kauniit.

    • Kiitos! :D Paitsi ettei näissä ole sinistä :DD Noi hileet on mustia, punaisia ja hopeisia, heijastukset ilmeisesti vaan saa osan näyttämään sinertäviltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s