O.P.I. Schnapps Out Of It!

O.P.I. Germany-kokoelmasta omaan hyllyyn jääneistä lakoista Schnapps Out Of It oli se, josta olin pullon nähdessäni kaikkein epävarmin. Se näytti nimittäin kovin oranssilta, ja oranssi + Papun vaalea iho = todennäköinen katastrofi. Helpotuin, kun näin lakan kunnolla päivänvalossa: se ei olekaan liian lämmin sävyltään vaan sopii minulle ihan tarpeeksi hyvin. Värisävyä on vaikea kuvailla, sillä se on jotensakin erikoinen ruskehtava-oranssi-vaaleanpunainen, ja siinä on hyvin hentoa hopeista shimmeriä (suomen kielen maisterina olen kovin pettynyt itseeni joka kerta, kun käytän suomenkielisessä tekstissä moisia englanninkielisiä termejä, mutta tuo on se sana, joka varmimmin avautuu jokaiselle kynsilakkahullulle, eikös?).

Schnapps Out Of It on koostumukseltaan tasavahvaa OPI-laatua, eli olin siihen erittäin tyytyväinen. Kaksi kerrosta riitti ainakin minun lyhyehköille kynsilleni mainiosti, ja tykkäsin lopputuloksesta kovasti. Tällaiset kynnet olivat ilman koristeluja:

schnapps-out01

Ja koristelut hoidin tällä kertaa ihan vain leimaamalla palloja DRK-A-laatalta. Voi kun vielä saisin laatan, jossa olisi vastaava pallokuvio, mutta hieman harvemmilla ja tasakokoisilla palloilla! Kuten kuvasta näkyy, leimausjälkeen jäi taas kerran pieniä reikiä (en edelleenkään tiedä, mistä nuo reiät johtuvat, Sinikilpikonna on painiskellut saman ongelman kanssa), mutta en antanut sen häiritä. Ei niihin livenä huomio kiinnittynyt ollenkaan, toisin kuin tällaisessa lähikuvassa:

schnapps-out02

 • Aluslakka: Essie Grow Stronger
 • Värilakka: O.P.I. Schnapps Out Of It x2
 • Leimaus: China Glaze Delight (luulisin!), kuvio DRK-A-laatasta
 • Päällyslakka: Seche Vite

Noissa kahdessa kuvassa lakka on sävyltään hieman erilainen, ja nyt kun katselen kynsiäni (joissa on jo eri lakkaus, mutta tälläkin kertaa myös tuota Schnapps…-lakkaa), sanoisin, että tuo alemman kuvan sävy on ehkä vähän aidompi.

Kaiken kaikkiaan tykkään siis kovasti Schnapps Out Of It:stä, ja se sopii ihanasti alkusyksyn kynsimuotiin :) Papu suosittelee! ♥

Mainokset

4 thoughts on “O.P.I. Schnapps Out Of It!

 1. Toi on kyllä mielenkiintoisen värinen lakka. Mulla on kanssa ongelmana liian lämpimän sävyiset lakat. Esimerkiksi China Glazen Safarikokoelman Kalahari Kiss näyttäisi ihan hirveältä mun ihon kanssa.

  Germany-kokoelmassa on kyllä ihania cremelakkoja. Muutenkin sellasia tarpeellisia värejä. Toisaalta odotan innolla OPIn James Bond kokoelman swatcheja.

  • Joo se taitaa olla suomalaiselle iholle tavallista, että lämpimät sävyt sopii huonosti – me kun ollaan tällaisia vaaleita ja viileiden värien ystäviä. Välillä se harmittaa kovasti, kun nimenomaan sellaiset syksyiset ruskavärit olisivat niitä, jotka miellyttävät mun silmääni erityisesti. Plääh. :)

   Ja James Bondeja odotan minäkin täällä kuola valuen, jotain swatcheja näin jo (ehkä neljä lakkaa?) mutta koko kokoelmasta en ole vielä nähnyt. Taidan tehdä sen kanssa kuten Germany-kokoelmankin: tilata koko satsin ja katsoa sitten pulloista livenä mitä pidän ja mitä myyn pois :)

 2. Itsekin pitäisi varmaan vähän enemmän ajatella, mitkä sävyt sopii omaan ihonväriin parhaiten. Mä kun yleensä vaan meen sillä värillä mikä silmää sattuu miellyttämään… :D No, jospa sitä oppisi jotain tän harrastuksen kehittyessä…
  Piti myös tarkistaa omat laattasetit ja löysin niistä kaksi, joissa on samankokoisia palleroita, mutta ei nekään ole kovin harvassa. Cheekyn laatta CH6 ja Bundle Monsterin laatta BM19 (tosin tuossa on niin pieni tuo leima, ettei sitä saa kovin isoille kynsille edes leimattua…). :)

  • Eihän siitä ole pakko välittää, jos se ei omia silmiä kiusaa! :) Jokainen saa käyttää juuri niitä sävyjä mitä haluaa, mutta kun mun omia silmiäni kiusaa, jos se sävy ei passaa mun ihonsävyyni :D Konadin M79-laatassa ois palloja, mutta kun se leiman koko ei riitä mun kynsilleni. :-/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s