Spoiled-glitterpläjäys vol. 1

Jostain syystä Wet’n’Wildin Spoiled-sarjan lakat ovat jääneet aika vähälle huomiolle kynsiblogeissa – Suomestahan niitä ei toki saakaan, mutta ei niistä ihan kauheasti löydy juttua muualtakaan. Okei, kyseessä on halpismerkki, jonka sivellin on haukuttu maanrakoon lähes jokaisessa löytämässäni kynsiblogimerkinnässä (saatan hieman liiotella mutta…), mutta mielestäni ainakin nämä minun hyllyyni tiensä löytäneet yksilöt ovat kyllä ilman muuta omistamisen arvoisia. Siksipä ajattelin, että esittelisin ne vähän tarkemmin yksitellen, vaikkakin ottamani kuvat eivät jostain syystä onnistuneet erityisen hyvin.

Kuvia oli paljon, joten päätin jakaa nämä Spoiled-glitterit kahteen eri merkintään. Tässä ensimmäisessä esittelen isokokoiset glitterit ja jälkimmäisessä sitten hienompijakoiset. Nämä moniväriset isommat glitterit olen ostanut pääasiassa glitter sandwicheja varten, ja siihen tarkoitukseen olen niistä muutamaa jo ehtinyt käyttääkin.

Shuffle The Deck: punaista, mustaa ja hopeista hexagon-glitteriä kirkkaassa pohjassa. Ensimmäisessä kuvassa pullo, toisessa yksi kerros lakkaa OPI Skull & Glossbonesin päällä.

0208-spoiled-shuffle
spoiled-shufflethedeck

Trust Fund Baby: sinistä, pinkkiä, kultaista ja mustaa glitteriä kirkkaassa pohjassa. Pinkit ovat neliskulmaisia, muut hexagoneja, mikä on aika hauskaa :) Glitterit ovat pienempiä kuin tämän merkinnän muissa lakoissa. Swatchissa sama pohja kuin yllä, glitteriä yksi kerros.
0208-spoiled-trust
spoiled-trustfundbaby

Pet My Peacock: kultaista, hopeista, violettia, vihreää ja sinivihreää hexagon-glitteriä kirkkaassa pohjassa.

spoiled-petmypeacock-bottle

spoiled-petmypeacock

Ants In My Pants: Punaista hex-glitteriä ja mikroglitteriä musta(hko)ssa jellypohjassa. Tuo pohja on siinä määrin läpinäkyvä, että en lähtisi tätä käyttämään yksinään, vaan kerrostaisin toisen lakan päälle. Ensimmäinen swatch on OPI Black Onyxin päällä, toinen OPI Redin päällä – ja kuten huomaatte, OPI Red on edelleen punainen siitä huolimatta, että sen päällä on tuo musta(hko) jellykerros, ainoastaan sävy on muuttunut tummemmaksi.

spoiled-ants-bottle

spoiled-ants-black

spoiled-ants-red

Entäs lakkojen laatu? No, itse en kokenut sitä paksua ja leveää sivellintä ainakaan näissä glittereissä mitenkään ongelmalliseksi. Näiden lakkojen levittyvyys on kyllä vähän vähemmän kuin loistava, sillä näiden kanssa kohtaa hyvin tavallisen glitterlakkaongelman: glittereitä ei välttämättä tartu sutiin tarpeeksi ja jos tarttuukin, ne eivät tahdo levitä kynnelle tasaisesti ihan noin vain. Niitä on siis vähän tarpeen tökkiä siveltimellä sopiviin kohtiin, mutta tähän lienee lähes jokainen kynsilakkahullu törmännyt muidenkin glittereiden kanssa.

Kaiken kaikkiaan tykkään kovasti näistä glittereistä, ja ne ovat ehdottomasti kiva lisä kynsilakkavarastoon, jos glittereistä ylipäänsä pitää. Jos hankkisin niistä vain yhden, valitsisin luultavasti Trust Fund Babyn,  joka on minusta todella suloinen :)

Seuraavalla (Papu-)kerralla kynnet, joissa on käytetty Trust Fund Babya. Stay tuned!

Mainokset

12 thoughts on “Spoiled-glitterpläjäys vol. 1

  1. Nää on ihan eBaysta, myyjä oli special_spice. Tai toi Ants In My Pants oli joltain toiselta, hain lakan nimellä ja otin edullisimman.

  2. Ihania! Nimeomaan nuo kookkaammat ja moniväriset glitterit on alkaneet kiehtoa mua. Nuo kaksi ekaa varsinkin on upeita :)

    • Joo, mullekin on nyt viime aikoina vasta alkanut kertyä noita, kun ihastuin glitter sandwicheihin :D

    • No niitä kuvia on netissä tarjolla jo valmiiksi, esim. tässä on yksi, ja tässä toinen. Se on tuommoinen leveä ja pullea, ja ilmeisesti ainakin ensimmäisissä erissä oli paljon viallisia siveltimiä, mutta jos olen käsittänyt oikein niin Wet’n’Wild korjasi tilannetta myöhemmin.

  3. Noi on niiin ihania. pelkään sortuvani muutamaan. En kyllä varsinaisesti tarvitsisi yhtään lisää glittereitä, mutta mutta. Ei kai pari lisää ole niin paha:)

  4. Ihania lakkoja! :) Itsellä tulee harvemmin tehtyä tuttavuutta glitterlakkoihin, kun mua inhottaa poistaa niitä… Kylmät väreet menee ajatuksestakin! :D

  5. Nuohan on tosi oivallisen näköisiä sandwicheja ajatellen. Iiih :) Ja ainakaan minusta sandwicheja lakatessa ei haittaa, vaikka glittereitä asetteleekin kynnelle eikä vain sudi tasaisesti – tai siis yritä sutia hippusia kohdalleen. Päällimmäisellä lakalla saa kuitenkin tasoitettua sitä pintaa sitten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s