Puolisokean luolamaalaukset

Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Eikä varsinkaan ihan niin kuin Sannulla, jonka kynsiä yritin apinoida. Sannun kynnet olivat upeat ja räväkät statement-kynnet, kun taas minun kynteni ovat lähinnä kuin puoliksi sokean alkuasukkaan tuhertama luolamaalaus. Gnnnhhhh!

Jos olisin valinnut jonkin toisen valkean lakan, olisi tämä manikyyri ehkä ollut vielä vähän siistimpi, mutta valitsemani Sally Hansenin White On ei oikein soveltunut tällaiseen random-sutimiseen. Kuitenkin: mitä pitempään kynsiä katsoin, sitä paremmin niissä viihdyin. Niistä tuli kaiken kaikkiaan ihan kivat, vähän sellaiset aboriginal-henkiset, ja kunhan niitä ei vertaa esikuvaansa, niitä voi pitää jopa ihan kelvollisesti onnistuneina ;) 

"Cave paintings by a blind man" -manicure >_<

 • Aluslakka: Essie Grow Stronger
 • Ranskislakka: Essie Sugar Daddy
 • Koristelut tummimmasta vaaleimpaan: O.P.I. German-icure by OPI, O.P.I. Schnapps Out Of It! ja Sally Hansen White On
 • Päällyslakka: Seche Vite

Nämä kynnet olivat kyllä minulle ihan terveellinen muistutus siitä, että kivat kynnet voi saada aikaan ihan tällaisella sinne tänne sutimisellakin, eikä kaiken tarvitse olla aina niin millilleen symmetristä ja tasaista. On tosiaan hyvä välillä poistua omalta mukavuusalueeltaan :)

Mainokset

7 thoughts on “Puolisokean luolamaalaukset

 1. Eivät nuo minun mielestäni juurikaan alkuperäiselle häviä :) Sitä on monesti vaan itse niin kamalan kriittinen omille lakkauksilleen, ei ne muut edes huomaa niitä asioita, joihin oma silmä takertuu.

 2. Haha, hyvä tuo teksti! Samaa mieltä edellisen kanssa, ei nuo musta ole sen huonommin onnistuneet kuin Sannullakaan. :) Ite en vois kuvitella sutivani vaan kynsille jotain, en todennäköisesti onnistuis siinä alkuunkaan. :D

  • Kiitos :D Ja kannattaa ihan vaihtelun vuoksi kokeilla jotain tämäntapaista, se on meinaan aika virkistävää :)

 3. Juu samaa mieltä minäkin :D. Hienot noista tuli. Mulle tuli sellanen inkkarilänkkärifiilis, mut tuo alkuasukasteemakin sopii hyvin :). Ja eikös ollut ihan hauskaakin tuollainen random-huiskiminen!

  • No ei läheskään yhtä hienot kuin ne sun.. mutta tulipa tehtyä :D Mullekin tuli noista intiaanit mieleen, varmaan johtuu noista väreistä. Siippa puolestaan tuumasi, että Australian aboriginaalit tekee tuollaisia maalauksia, siitä siis tuli tuo alkuasukasjuttu :D

 4. Päivitysilmoitus: Abstrakti ranskisvariaatio | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s