Arvo arvaamaton

Näin kynsilakkahulluna sitä istuu joskus tietämättään aarteen päällä. (Ei tietenkään kirjaimellisesti, herranen aika, eihän nuo kynsilakkapullotkaan ihan mitä tahansa kestä…) Mutta siis aina joskus huomaa omistavansa jotain sellaista, minkä hyödyllisyyttä tahi arvoa ei ole oikein edes tajunnut. China Glazen Smoke and Ashes on juurikin tällainen aarre. Se oli ainoa lakka, jonka ostin Capitol Colors -kokoelmasta – kokonaisuutena kun tuo kokoelma oli ainakin meikäläiselle oikea Pettymysten Pettymys.

Jostain syystä Smoke And Ashes ehti pölyttyä hyllyssä monta kuukautta vuoroaan odottamassa, ennen kuin tässä yhtenä iltana sain tikkuja lakkaillessani ahaa-elämyksen kun huomasin, että lakka on hyvin peittävää. Päätin kokeilla soveltuisiko se leimaukseen… ja WOOHOO, sehän leimaa todella upeasti! Jälki on ihan mahtavaa, koska lakassa on glitteriä, mikä saa leimaukset kimaltelemaan tosi kauniisti.

No, alun perin aioin näiden kynsien yhteydessä kehua Zoyan upeaa Jacy-lakkaa, jonka sorruin tilaamaan yhden näkemäni swatchin perusteella. Hirmuisen kaunis lakka (mutta aivan järjettömän kammottavan kauhistuttavan hirveä suti, niin ohut etten ole moista nähnyt missään lakassa aiemmin, ick!!! Jos jollakulla teistä on tyhjä tai lähes tyhjä OPI-pullo, voisin ostaa sen tuota Jacya varten!), josta en onnistunut saamaan oikeastaan yhtään sellaista kuvaa, joka olisi tehnyt sille oikeutta. Siispä tässä kämäinen lähikuva yhdestä kynnestä, silvuplee:

jacy03

Noin. Ja sitten kynnet sen jälkeen, kun leimailin niihin Smoke And Ashesilla kuviot uudesta LeaLaC-laatastani:

jacy02

jacy01

  • Aluslakka: O.P.I. Nail Envy Original
  • Värilakka: Zoya Jacy (x3)
  • Leimauslakka: China Glaze Smoke And Ashes
  • Leimauslaatta: LeaLaC B
  • Päällyslakka: Seche Vite

Sanomattakin selvää, että Smoke And Ashes totisesti lunasti paikkansa lakkavarastossani.  :) Jos se löytyy sinunkin lakkahyllystäsi, niin kannattaa käyttää myös leimaukseen!

Mainokset

2 thoughts on “Arvo arvaamaton

  1. Mä itse aina unohdan testata leimattavuuden lakoista. Täytyy nyt sitten käyttää Smoke and Ashesia siihenkin. Upea lakka kyllä ilman mitään koristelujakaan.

    Teille on tunnustus blogissamme:)

    • Joo, mullakin jää yleensä testaamatta, ja sitten tulee näitä iloisia yllätyksiä :) Pitäis ottaa ihan tavaksi heti testata uusista lakoista leimattavuus ja merkata ylös mitkä toimii. Kiitämme tunnustuksesta, ja yritämme muistaa palata asiaan :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s