Wicked!

Wicked on China Glazen tämän vuoden Halloween-kokoelma, jonka kuudesta lakasta kolme kolahti tähän tyttöön siinä määrin, että pakkohan ne oli hankkia. Etukäteen kiinnostavin Make A Spectacle ei livenä ihastuttanut yhtä kovasti kuin swatcheissa, mutta vastaavasti Immortal olikin sitten vielä upeampi todellisuudessa. Tällaiset lakat kokoelmasta kotiutui:

China Glaze Make A Spectacle
Make A Spectacle. Näyttää pullossa todella paljon China Glaze Snow Globelta, mutta kiekolla on kuitenkin selvästi erilainen.

China Glaze Immortal
Immortal. Toooodella nätti. Ihastuttava. Hillitty kaunotar.

China Glaze Cast A Spell
Cast A Spell. Nimensä veroinen :)

Muutenkin on tullut ostettua ihan hävettävän paljon lakkoja. Kohta on pakko suorittaa ihan kunnon karsintaa, koska alkaa iskeä lakka-ahdistus kaikkien näiden lakkojen keskellä! Flormarien toimivuus vesimarmoroinnissa sai minut ostamaan niitä.. pari.. lisää:

Shopping for Flormar
321, 444, 09, 32, 29, 320, 125 (jos nyt meni oikein…)

Lisäksi olen metsästänyt itselleni Täydellistä kultaista glitterlakkaa, jossa olisi pientä glitterhilettä sekä isompia hexagoneja, mutta joka ei kuitenkaan olisi liian harva eikä liian peittävä. Essencen Make It Golden osoittautui aivan loistavaksi hankinnaksi:

Essence Make It Golden

Ja viimeiseksi päivän yllättäjä:

O.P.I. DS Indulgence

O.P.I. DS Indulgence. Kuka olisi uskonut, että jokin näin kaunis voisi olla pettymys? Odotin kaunista kylmää punaista (kun monet sen swatchanneet ovat kuitenkin väittäneet sitä kylmäksi sävyksi), mutta DS Indulgencessa on kultaista mikroglitteriä niin valtavasti, että lakka taittaa ihan liian paljon lämpimään oranssinpunaiseen. Meh. En syttynyt tälle alkuunkaan.

Tämä oli lyhyt ja pikainen ostospostaus, enempään ei Papun energia juuri nyt *haukoti* riitä. Ensi kerralla syyskynnet, luulisin… :)

Mainokset

2 thoughts on “Wicked!

  1. Make A Spectacle on ainoa noista Halloween lakoista, jonka ajattelin ostaa. Ellen sitten rakastu tuohon Immortaliin. :) Make It Golden näyttää myös tosi ihanalta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s