Ihana, ihana syksy!

Kuulas, aurinkoinen tai puolipilvinen syyspäivä, lämpötila 8-10 astetta, hienoinen tuulenvire – se on ehkä nautittavin sää, minkä tiedän. Minä olen ehdottomasti syysihminen, vaikka pidän jokaisesta vuodenajasta (poislukien ainakin pääkaupunkiseudun vitsaus, viides vuodenaika: mustanharmaa ja rapainen marras). Syksyssä on kuitenkin jotain ihan erityistä, joka saa sydämen läpättämään hieman innokkaammin.

Kun näin Nunnulla ihania MiMaxilta ostettuja syksyisiä siirtokuvia, oli minunkin pakko sännätä tilaamaan niitä. Ja niiden ympärille oli toki sitten kehiteltävä kivat syksyiset kynnet. Lakaksi valikoitui Nubarin Gold Leaf, joka on ihana oivallisesti syksyyn sopiva duochrome. Sen väriliuku ei ole niin dramaattinen kuin joissakin muissa duochromelakoissa (ja se oli vaikea saada näkyviin valokuvissa), mutta katselukulmasta riippuen lakasta löytyy kultaista, pronssia, ruskeaa ja ruskehtavaa violettia. Erityisesti tuo violetti vivahde oli vaikea saada kuvaan, mutta tässä se taitaa näkyä sentään suhteellisen hyvin:

gold-feather03

Gold Leaf sai ylleen myös kerroksen Up Colorsin hippulakkaa Carnaval, joka pääpiirteittäin sopi mahtavasti syksyisiin kynsiin, mutta josta seuraavassa kuvassa näkyy (kynsien tyvien luona) hyvin ei-syksyisesti sinisiä hiutaleita, kiitos kuvakulman:

gold-feather01

Ja sitten vielä vähän lisää koristelua, eli ne mainitut siirtokuvat. Niiden asettelussa kynsille meni hieman aikaa, koska kuvat olivat pieniä ja niitä tuli useita per kynsi, mutta rakastin lopputulosta!

gold-feather04

 • Aluslakka: O.P.I. Nail Envy Original
 • Värilakka: Nubar Gold Leaf (x3)
 • Hippulakka: Up Colors Carnaval
 • Päällyslakka: Seche Vite

Näiden kynsien värimaailma oli minulle varsin epätyypillinen, ja mieskin kommentoi, että kynnet eivät ole oikein minun väriseni, mutta molemmat olimme yhtä mieltä siitä, että muuten kynnet olivat tosi onnistuneet. Kynsistä tuli oikeastaan juuri sellaiset kuin toivoinkin, ja ne olivat yhdet tämän vuoden suosikkikynsistäni.

14 thoughts on “Ihana, ihana syksy!

 1. Voi miten ihanat kynnet! Olen itse postaamassa seuraavaksi kynnet, jossa olen käyttänyt samoja siirtokuvia :D. Tämä on taas vähän tällanen Great minds… you know;)

  • Kiitos! :) Syksy on tämmöisiin kynsiin inspiroivaa aikaa! Kiva päästä näkemään, millaiset kynnet sinä teit :)

 2. MIKSI mä en tilannut noita lehtiä kun tein hiljan pienen tilauksen Mimaxille, häh?

  Tykkään tosi paljon noista kynsistä, kaikilla tavoin onnistuneet:)

  • Kiitos! Ja varmaan vielä ehdit, tokko ne vielä ovat loppuneet varastosta. Hopusti tilaamaan, ennen kuin lehdet on kokonaan pudonneet puista ;)

  • Kiitos! Ja kyllä, maailmassa on paljon muitakin siirtokuvia kuin ruusuja :D Mun maailmassani ainakin! Mutta on se kyllä totta, että välillä näyttää siltä kuin 95 % kaikista maailman water decaleista ois hempeitä kukkia…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s