Omapahan on häviösi, osa 2.

Aiemmin kirjoitin siitä, miten vähäistä kiinnostusta China Glazen Wicked-kokoelma tuntui Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä herättävän, vaikka itse bongasin siitä välittömästi kolme pakkohankintaa. Tällä kertaa vuorossa on toinen Omapahan on häviösi -lakka: Cast A Spell.

Monet tuntuvat vierastavan tummia lakkoja, ja minäkin oudoksuin niitä ihan kynsiharrastukseni alkuvaiheissa. Nyt kuitenkin rakastan tummia lakkoja – ja näissä kynsissä viihdyin mainiosti monta päivää (ajoittain kynsiäni tuijotellen). Cast A Spell on pohjaväriltään lähes musta ja se on täynnä kaunista kullanhohtoista ja vihertävää shimmeriä (voi että minua ärsyttää käyttää tällaisia sanoja suomenkielisessä tekstissä, mutta jos puhun shimmeristä ’kimalteena’, mitä glitter sitten on?)

Lakka on mukavan peittävää – jo yhdellä kerroksella saa aikaan suht hyvän lakkapinnan, mutta täydelliseen lakkaukseen tarvitaan kaksi kerrosta. Levittyvyyden kanssa ei ollut myöskään mitään ongelmia, joten kaiken kaikkiaan Cast A Spell on varsin mainio tuttavuus.

Koristeluna laitoin kynsien tyviin ensin Essien As Gold As It Gets -lakkaa ja sen päälle Essencen Make It Golden -glitterlakkaa. En saanut liukumasta niin tasaista kuin olisin halunnut, joten vastaisuudessa käytän kyllä ihan suosiolla sientä tämmöisten kynsien tekemiseen (näissä lakkasin siis ihan vain kynsilakkojen omilla siveltimillä).

China Glaze Cast A Spell

 • Aluslakka: O.P.I. Nail Envy Original
 • Värilakka: China Glaze Cast A Spell (x2)
 • Koristelu: Essie As Gold As It Gets & Essence Make It Golden
 • Päällyslakka: Seche Vite

Ja tässä vielä toinen kuva, joskin nyt kun sitä katson, minua häiritsee muita pitempi pikkusormen kynsi. Sitä ongelmaa ei tietenkään nyt enää ole, kun kynnet ovat taas töpöt.

China Glaze Cast A Spell

Mainokset

12 thoughts on “Omapahan on häviösi, osa 2.

 1. Tämä teiän blogin lukeminen tulee kalliiksi mulle vielä:P Onneksi en ole vielä hetkeen tekemässä uutta tilausta.

  Todella upeat kynnet!

  • Kiitos! :) Ja pahoittelut aiheuttamastani rahanmenosta! Mutta kyllä mullekin käy monesti kalliiksi erinäisten blogien lukeminen :D

 2. ”Omapahan on” todellakin! :D Tänä aamuna tein tilauksen TD:lle, ja meinasin tilata tän, mutten tilannut :P Tuo on niin i-h-a-n-a! Ainakin juuri noin koristeltuna ;)

 3. Hienolta näyttää! Pakko oli vilkaista mitä sanakirja sanoo näistä:
  Shimmer = hohto, kajo, kimmellys
  Glitter = kimallus, välke
  eli vaikeaksi menee….olisiko kullanhohtoinen tässä oikea termi? :-)

  • Kiitos! :) Kullanhohtoinen voi taas sitten olla moni semmoinenkin lakka, jossa ei ole shimmeriä… esim. foilit.. hmm! Tämä on hankalaa ;)

 4. Voi miten ihanat kynnet! Täydelliset juhlakynnet, en osaa muuta sanoa. En yhtään ihmettele, jos olet niitä ihaillut :)

  • Kiitos! Ja täytyyhän mulla olla juhlavat kynnet, koska kakkapyllyjen pesu on YHTÄ JUHLAAAAAAAAAA :D *ahem* XD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s