O.P.I. You Only Live Twice

Jos kynsilakkojen kauneutta arvioitaisiin asteikolla yhdestä kymmeneen niin, että yksi on susiruma ja kymmenen todella ihastuttavan upea, olisi O.P.I. You Only Live Twice noin kaksitoista. No okei, liiottelen vähän, mutta ihan vakavasti puhuenkin se on sitä lajia upea, että ei kannata ajaa autoa, koska voi kolaroida unohtuessaan tuijottamaan kynsiään.  ;) Onneksi en omista autoa. Oma kuvani ei tee lakalle alkuunkaan oikeutta, joten lisäksi kannattaa kurkata ainakin tämä kuva.

You Only Live Twice on koostumukseltaan minusta ihan parasta O.P.I.-laatua: se levittyi kynsille todella vaivattomasti ja peitti kahdella kerroksella. Kynsinauhoja ei kauheasti tarvinnut putsailla, koska hyvän koostumuksen ansiosta lakkaaminen onnistui heti niin siististi. Koska kyseessä oli voimakas magentan sävy, lakan mahdollinen tahrivuus hieman mietitytti, mutta kynsinauhoja puhdistaessa ylimääräiset sotkut lähtivät helposti siveltimellä pois, eikä lakkausta poistaessakaan ollut ongelmia tahrimisen kanssa. You Only Live Twice saa siis Papulta joka suhteessa arvosanan kiitettävä.

O.P.I. You Only Live Twice

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nail Base Coat
  • Värilakka: O.P.I. You Only Live Twice (x3)
  • Päällyslakka: Seche Vite

En koristellut kynsiä mitenkään, koska a) en ehtinyt ja b) lakka oli minusta jo yksinäänkin niin upea. Valitettavasti kuvasta ei käy ilmi, miten mielettömän hienosti tuo lakka kimaltelee sopivassa valaistuksessa. Huokaus… ♥

2 thoughts on “O.P.I. You Only Live Twice

  1. Heei :) Mulle tuli vaan mieleen, että kun kerran pähkäilit sen ongelman kanssa, että etusormen kynnet kulmasta irtoaa aina kynsilakka ensimmäisenä, nii tein sellaisen huomion yksi päivä, että kun jos kirjoittaa kynällä, se kynä painautuu sitä kynttä vasten ja saa sen lakan lohkeilemaan. Ainakin omalla kohdalla tää oli ihan järkeenkäypä selitys :)

  2. Periaatteessa hyvä selitys, mutta mun ongelmasormeni on oikea etusormi, ja vasenkätisenä pidän tietysti kynää aina vasemmassa kädessä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s