Flormaria sutimassa

Todettuani tämänhetkisen lakkavarastoni Flormarit erinomaisiksi vesimarmorointilakoiksi päätin myös uskaltautua lakkaamaan kynnet Flormar-lakalla ihan perinteisellä metodilla. Jotta saisin virtuaalista mustaa laatikkoani tyhjemmäksi, päätin laittaa peukaloihin ja nimettömiin eri väriä kuin muihin sormiin. Juu juu, se on vähän huijaamista, mutta entäs sitten ;)

No, millainen kokemus se sitten oli – tämä ensimmäinen lakkauskerta Flormarilla? Kuudelle sormelle päätynyt Flormar 410 oli mielestäni ihan ok lakka kaikin puolin: ei täydellisesti levittyvä mutta ei mitenkään hankalakaan. Vähän niin kuin keskitason China Glazet. Mutta peukaloihin ja nimettömiin laitettu 125 olikin sitten ihan eri juttu! Voin liiottelematta sanoa, että kyseinen kynsilakka on luultavasti hinta-laatu-suhteeltaan koko lakkavarastoni paras lakka. Olin todella positiivisesti yllättynyt.

Flormar 125 oli minusta koostumukseltaan todella hyvä: se levittyi erinomaisesti ja ilman ainoatakaan ongelmaa. Peittävyys oli varsin mainio jo yhdellä kerroksella ja täydellinen kahdella. Kynsinauhoilta lakka lähti hyvin pois eikä myöskään ollut sotkuinen poistettava, kun kolme päivää myöhemmin poistin lakat. Ja tämä kaikki hintaan 1,06e! Vielä kun vähän leveämmän siveltimen olisi saanut niin ah..!

Koristelin tuon 125:n perhosensiipikuviolla, johon käytin laattaa NC-01. Näistä kynsistä tuli yksinkertaiset mutta jotenkin tosi kivat :)

Flormar 410 & 125

  • Aluslakka: Essie Grow Stronger
  • Värilakka: Flormar 410 & Flormar 125
  • Leimauslakka: China Glaze Smoke & Ashes
  • Laatta: NC-01
  • Täplät: Essie Blanc
  • Päällyslakka: Seche Vite

4 thoughts on “Flormaria sutimassa

  1. Hitsi, just meinasin kysyä, millä pensselillä oot saanut noin ohutta viivaa tehtyä, mut se olikin leima :P. Nätit on kynnet kyllä silti :).

  2. Niin ne halvatkin lakat saattaa joskus yllättää! :) Mulla on monta halpislakkaa joista en luopuis ja monta kalliimpaa joista pitäis luopua, enkä luovu siltikään. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s