Lokakuisia ostoksia

Vaihteeksi pikainen ostospostaus! Tällä kertaa ostosten esittelyn lisäksi haluan iloissani esitellä myös itse kuvia, sillä olen vihdoinkin oppinut ottamaan mielestäni varsin hyviä pullokuvia sisätiloissa. Nämä tämän merkinnän kuvat on kaikki otettu sisällä kehnosti valaistussa huoneessa, mutta niitä on käsitelty jälkikäteen hyvin vähän (lähinnä vain terävöitetty ja lisätty hieman kontrastia). Olen todella tyytyväinen! Olin etukäteen vähän huolissani kuvien puolesta näin talven lähestyessä, mutta nyt näyttäisi vähän siltä, että ne ongelmat on ratkaistu suht hyvin.

Nämä O.P.I.-lakat vilahtivat jo eBay-merkinnässä, mutta laitetaan ne nyt uudelleen näkyviin nimien kera:

3010-opi
Pink Friday, Don’t Know… Beets Me!, Koala Bear-y, Fly

Väriä vaihtavat Ruby Wing -kynsilakat ovat myös houkutelleet minua, joten aikani pähkäiltyäni päätin ostaa kokeeksi muutaman houkuttelevimman sävyn. Suomessahan nämä Ruby Wingit ovat aika tuskaisan hintaisia (12,90e *GASP*), mutta eBayssa kappalehinta oli alle 7 dollaria. Lisäksi kuvassa on jo jonkin aikaa himoitsemani Color Club Port-Folio, joka on ehtinyt jo kynsillekin, mutta ei vielä blogiin asti.

3010-rubywing
Moonstone, Sweet Rose, Port-Folio

En antanut taannoisen Dandy Nails -kokemuksen lannistaa minua indielakkojen suhteen, vaan uskaltauduin tilaamaan Etsystä Lush Lacquerin lakkoja kokeeksi. Tilasin kaksi täysikokoista ja kaksi minilakkaa. Kuvassa pullot ovat väärin päin, koska niiden isot etiketit peittävät lakkojen kauneuden ja halusin, että itse lakat näkyisivät kunnolla.

lushlacquer2
Tropical Kisses, Snow Globe, Color Me Gray, Shattered

Nämä Lush Lacquerin lakat vaikuttavat ainakin kiekkoswatchauksen perusteella selvästi mukavammilta koostumukseltaan kuin se Dandy Nailsin mustavalkoinen Colorblind, mutta kynsille asti nämä eivät vielä ole ehtineet. Olin ehkä ihan aavistuksen pettynyt siihen, miten samankaltaisilta Snow Globe ja Color Me Gray näyttävät kiekolla pohjaväriä lukuunottamatta (sitä ei tuosta pullokuvasta huomaa), mutta todella kauniita ne ovat molemmat.

Zoyaa olen tämän jo muutaman vuoden kestäneen innostukseni aikana omistanut varsin vähän, mutta nyt hankin kaksi uutta Ornate-kokoelman lakkaa. Ihastuin ikihyviksi nähtyäni kokoelman swatchit, sillä mustapohjainen Storm ja violetti Aurora näyttivät kerta kaikkiaan upeilta. Zoyat ovat kyllä masentavan kalliita ja hankalasti löydettäviä, mutta nuo kaksi oli saatava.

zoya-ornate
Aurora, Storm

Ja sitten vielä viimeisimpänä vaan ei todellakaan vähäisimpänä yksi kokoelmani kalleimmista lakoista: Essien Sag Harbor. Se kuuluu nyt jo VHTF-kategoriaan, eikä sitä ole eBayssakaan enää kuin yhdellä ainoalla myyjällä, jolle lakasta saakin sitten postikuluineen pulittaa vaatimattomat $57.98. Olen himoinnut tätä lakkaa siitä saakka, kun näin siitä ensimmäisen kerran swatchin Scrangiessa, mutta en uskonut sitä koskaan saavani, koska sen hinta on niin pöyristyttävä. Joku tolkku minullakin nimittäin vielä on (pienehkö, mutta silti)! Satuin kuitenkin hetken mielijohteesta etsimään sitä taas kerran eBaysta, jossa juuri sillä hetkellä sattui olemaan myynnissä yksi kappale hintaan $19.99. Ja voin vakuuttaa, että nappasin sen kärpän nopeudella. :)

Essie Sag Harbor

My prettyyyyyyyyy…! ♥

Vielä muutama lakka on matkalla kotiin, sen jälkeen voisi ihan oikeasti yrittää jonkinlaista ostolakkoa – vaikka vuoden loppuun asti. Rupeaako joku tukilakkoon? :)

Mainokset

17 thoughts on “Lokakuisia ostoksia

 1. Ooh….mä odotan vielä omia Zoya-ihanuuksiani saapuvaksi, aika kauan tuntuu kestävän. Etsystä tilasin myös pari lakkaa mutta voisin silti ilmoittautua tukilakkoon, koska olen ajatellut etten tee isompia lakkatilauksia enää loppuvuonna kuin korkeintaan yhden. Jos sitäkään. Muutama wish-listalla oleva pitäisi kotiuttaa ennen tullirajamuutoksia.

  • Mulla ei ole oikeastaan mitään sellaista kotiutettavaa, mitä ei voisi tilata vuodenvaihteen jälkeenkin – yksittäiset lakat kun voi edelleen sitten ostaa eBaysta ilman ongelmia.. vain ne isommat tilaukset voi olla vähän hankalia. Tosin, myyjät merkkaa arvot miten sattuu ensi vuonnakin, eikä tullilla taatusti ole resursseja ruveta kaikkia nappaamaan haaviinsa.. ;)

 2. Ehdotan lakkoa tosiaan alkavaksi vasta ensi vuonna kun tuo tullimuutos tulee. Järkevä tilaa tänä vuonna kottikärryllisen ihan vain varmuuden vuoksi.

  • Mitä kynsilakkoihin tulee niin toi muutos voi itse asiassa olla ainakin mulle ihan hyväkin: jospa se toisi jotain tolkkua tähän törsäämiseen :D Noissa isommissa tilauksissa kun tulee helposti ostettua sellaistakin, mitä ei IHAN välttämättä halua, koska se nyt vaan on järkevää tilata niin paljon kuin samoilla postikuluilla saa.

   • Kuin sanani painoksi menin sitten tilaamaan Transdesignilta 8 pulloa aikani kuluksi :D Et kai oikeasti usko, että vähennät törsäämistä lakkoihin uuden sääntelyn myötä? Kyllä lakkaholisti keinot keksii..

   • Saatat olla oikeassa. En vain ole myöntänyt vielä ongelmaani ;)

 3. Mun pitäis ehdottomasti myös alkaa ostolakkoon, kun äiti marmattaa tuon tuostakin että eikö nuo jo riitä :D Puolustukseksi sanon aina että näkisitpä muiden lakkariippuvaisten varastot, mun varasto nimittäin ei ole MITÄÄN verrattuna vaikkapa sun varastoon :D Mutta tosiaan, ainakin kertaalleen pitää iso tilaus tehdä ennen tullimuutosta…… :)

  • Niin ja sitten kun oma varasto on paisunut niin, ettei enää voi käyttää Papua esimerkkinä hulluuden pahemmasta asteesta, on olemassa vielä amerikkalaiset tuhannen pullon kokoelmineen. Ja sitä ennen toki mm. Sonnelan noin 400 pulloa ;)

 4. Ei kyllä kannata alkaa lakkoon nyt, kun on viimeiset hetket tilailla näillä nykyisillä tullirajoilla :P Kohta loppuu isompien tilausten tekeminen.

 5. Ihanat ostokset! OPIt ovat niin herkullisia, Zoyat säihkyviä ja glitterit mahtavia! Huoh. Mulla on pieni kynsilakkamasennus juuri. Haluaisin ostaa kaikkea ihanaa, mutta mulle tuli järki päähän, enkä viitsinytkään ostaa kaikkea haluamaani. Ei yhtään mun tapaista…

  • Se on ihan hyvä asia välillä se järki. Mulla sitä ei ole tänä vuonna kauheasti näkynyt, mutta olen yrittänyt kyllä etsiskellä… :D

 6. Ei voi lakkoilla, tosin hiljaiseloa on pitänyt, kun yritän jotenkin tasapainottaa tulevaa TD:n tilausta. Huoh. Jouluun on pitkä aika…… :)

  • Jouluun on lyhyempi aika kuin luuletkaan. Nimim. kaikki lahjat ostamatta, kortit ja koristeet tekemättä jne. ;)

 7. EI !!! EI !!! EI !!! EI !!! EI !!! EI !!! EI !!! EI !!! EI !!! EI !!! EI !!! EI !!! EI !!! EI !!!
  Ehdoton EI kaikille ostolakoille !!!
  Älä nyt sinäkin aloita. Kohta me luetaan täällä kauheita pahoitteluita ja päättömiä selityksiä, miksi piti nyt KUITENKIN tämä ja tämäkin lakka ostaa, vaikka on just menossa tää ostolakko… YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYÄÄÄKS !!! ’oksentaa*
  *asettuu Emman kanssa samaan rintamaan ja laittaa myös sormet korviin*
  LALALALLALALALALLALALALALALALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s