Color Club Port-Folio

Kun näin ensimmäiset swatchit Color Clubin Port-Foliosta, en ollut kauhean vakuuttunut. Kuitenkin swatchaajat kehuivat lakkaa upeaksi ja moni mainitsi, ettei kokoelmasta löytynyt vielä mitään samankaltaista duochromea. Lopulta päätin sitten kuitenkin tilata lakan itselleni ajatellen, että siitä varmaan pääsisi kyllä tarvittaessa eroon.

Kyllä muuten kannatti. Port-Folio on nimittäin niitä onnettomia, joille kuvat eivät kerta kaikkiaan pysty tekemään oikeutta. Saatuani lakan kynsilleni surffasin urakalla netissä katsomassa muiden ottamia kuvia kyseisestä lakasta ja totesin, että ei, kuvat eivät kykene välittämään lakan kauneutta. Otin itsekin monta, monta kuvaa, mutta eivät nekään erityisen hyvin Port-Folion upeutta esittele.

Koostumukseltaan Port-Folio oli varsin ok, duochromeksi etenkin. Se ei ollut läheskään niin läpikuultava kuin esimerkiksi Models Ownin duochromet, mutta vaati kolme kerrosta näyttääkseen edustavalta. Port-Folio kuivuu nopeasti, minkä vuoksi on lakatessa syytä olla tarkkana, ettei kynsille jää siveltimenjälkiä – se oli oikeastaan se ainoa huono puoli, mitä tästä lakasta bongasin.

Ozoticin glitterlakka Elytra 528 oli odottanut jo hyvän aikaa pääsyä kynsille, ja kun huomasin, että siinä on hyvin samankaltainen värivaihtelu kuin Port-Foliossa, se oli helppo valinta tuomaan jotain pientä extraa näihin kynsiin :) Kuvia tulee nyt melkoinen pläjäys, että saisitte edes jonkinlaisen käsityksen Port-Folion ihanuudesta:

Color Club Port-Folio & Ozotic Elytra 528

Color Club Port-Folio & Ozotic Elytra 528

Color Club Port-Folio & Ozotic Elytra 528

Color Club Port-Folio & Ozotic Elytra 528

Color Club Port-Folio & Ozotic Elytra 528

Color Club Port-Folio & Ozotic Elytra 528

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
  • Värilakka: Color Club Port-Folio (x3)
  • Glitterlakka: Ozotic Elytra 528
  • Päällyslakka: Seche Vite
Mainokset

12 thoughts on “Color Club Port-Folio

  1. Voi miten kaunis! Olin jo laittamassa lakan ostoslistalle, kun muistin, että tämä on sen verta lähellä butter LONDONin Knackeredia. En onneksi tarvitse Port-Foliota. Tai ainakaan ihan nyt heti….:)

    • Siis hetkinen.. yritätkö nyt sanoa, että kynsilakkahullulla on olemassa ostoksille muitakin ajankohtia kuin ”nyt heti”? O_o

  2. Mäkin huomasin sen ihanuuden kuvaamisen vaikeuden! Ei vaan yksinkertaisesti saanut otettua kuvia joista tuo lakka välittyisi kaikessa upeudessaan. :D

    • JEP! Ja tuo glitter on kyllä mustan päälläkin aivan älyttömän nätti, pitäis vain ehtiä käyttää enemmän :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s