Roiskis!

Yrittäessäni epätoivoisesti vähentää käyttämättömien lakkojen määrää päätin tehdä taas pitkästä aikaa roiskekynnet. Löysin kesällä äidin kätköistä vanhan ajan ohuita mehupillejä, joita ei tunnu nykyään mistään enää löytyvän, ja luonnollisesti sosialisoin ne välittömästi itselleni roiskemanikyyrien kuvat silmissä vilkkuen.

Käyttämättömien Flormarien joukosta poimin kolme sävyä, jotka edes jossain määrin sopivat yhteen – jäljellä kun ei ollut enää kovin monia yhteensopivia mutta silti riittävän erilaisia sävyjä, eikä esimerkiksi yhdistelmä räikeä oranssi + pinkki + mummonkalsari + muta jostain syystä houkutellut (I wonder why…).

Pohjalle valitsin Flormar N012:n eli Flormarin Neon-sarjan punaisen, joka osoittautui muuten aivan mahtavaksi lakaksi. Levittyvyys oli aivan unelmahyvä ja sävy oli todella herkullisen mehukas ja näyttävä! Oli itse asiassa jopa sääli peittää se roiskeiden alle… pitänee pian käyttää sitä myös yksinään. Roiskeissa käytin tummaa punaista (426), mudanruskeaa (428) ja valkeaa (310).

Suoraan sanottuna nuo valitsemani lakat toimivat aika surkeasti tässä tekniikassa. Ne jumittivat pilliin (vaikka kesken kaiken vaihdoin isompiin pilleihin) ja silloinkin, kun suostuivat lentämään kynsille, jäivät helposti paksuiksi kasoiksi. Ilmeisesti nämä lakat siis olivat vähän liian paksuja tähän tarkoitukseen. Olin vakuuttunut, että lopputulos on lähinnä katastrofi, mutta roiskekynsiä ei kyllä koskaan pidä arvioida ennen kuin ne ovat kokonaan valmiit. Päällyslakan lisäämisen ja kynsinauhojen siivoamisen jälkeen totesin nimittäin tykkääväni lopputuloksesta kovasti :)

Splatter manicure with Flormar polishes
Vasen käsi

Splatter manicure with Flormar polishes
Oikea käsi

Splatter manicure with Flormar polishes
Peukalot

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Värilakka: Flormar N012
 • Roiskeet: Flormar 310 (valkea), Flormar 428 (ruskea), Flormar 426 (tumma punainen)
 • Päällyslakka: Seche Vite

Ihan kivat näistä siis lopulta tuli, mutta jatkossa valitsen roiskekynsiin vähän ohuempia ja paremmin ”lentäviä” lakkoja.

6 thoughts on “Roiskis!

 1. Mäkin kokeilin eilen ekaa kertaa tota roisketekniikkaa. Oisin saanut ihan silmää miellyttävää jälkeä, mutta viimeinen kerros päällylakkaa ”ruttasi” taas koko kynnen lakkauksen. En ymmärrä mistä se johtuu, mutta hermot meni ja lakkaukset vaihtoon… :D

  • Onpas tosi outoa tuo ruttaantuminen! :O Mulla on kans joskus ajat sitten käynyt jonkun päällyslakan kanssa niin, että se näytti semmoiselta vähän ruttuiselta kelmulta lakkauksen päällä.

  • Kiitos! Kannattaa kokeilla, sillä saa tosi hauskaa ja uniikkia jälkeä aikaan :)

 2. Mullakin on roiskiminen vielä kokeilematta! Voin vaan kuvitella millaisen sotkun saan tuolla tekniikalla aikaan :D

  • Ei muuta kun muutamat Hesarit pöydän suojaksi ensin :) Näitä tehdessä ei tullut kyllä paha sotku, ihme kyllä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s