Zoya Aurora

Kynsilakkakokoelmassani on hyvin vähän Zoyaa. Tiedän merkin laadukkaaksi ja olen kyllä pitänyt jokaisesta omistamastani Zoya-lakasta, mutta silti Zoyaa ei tule juuri ostettua. En erityisemmin välitä Zoyan siveltimestä ja kun siihen yhdistetään se tosiseikka, että Zoyaa on aika huonosti saatavilla ja se on kalliimpaa kuin muut suosimani merkit, niin ei ole sinänsä ihme, ettei sitä paljon hyllystäni löydy.

Zoyan uusi Ornate-kokoelma sisältää kuitenkin muutaman sellaisen helmen, että oli pakko kaivaa Visa esiin. Aurora on violetti hologlitteriä sisältävä lakka, joka swatcheissa näytti niin lumoavan kauniilta, että se oli saatava. Lakka on täynnä pientä hologlitteriä, joka ei kuitenkaan kuivu kynnellä karheaksi vaan lakkapinta on ihanan sileä.

Auroran koostumuksesta en ihan hirveästi tykännyt, vaikka sitä onkin kehuttu virheettömäksi monessa muussa kynsiblogissa: se nimittäin alkaa lakkauksen aikana tahmaantua kiinni siveltimen varteen niin, että ennen kuin kynnet ovat valmiit, on siveltimen varsi tuplannut paksuutensa. Muistaakseni täydelliseen lakkapintaan tarvittiin kolme kerrosta, mikä oli aika hämmentävää, kun melko samankaltainen OPI DS Extravagance peittää melkein riittävästi jo yhdellä. Mutta kyllähän Aurora mitä melkoisin kaunotar on, vai mitä:

Zoya Aurora

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Värilakka: Zoya Aurora (x3)
 • Päällyslakka: Seche Vite

Tämä kuulostanee tosi omituiselta suurimmasta osasta lukijoita, mutta olin lopulta aavistuksen pettynyt Auroraan. Se oli nimittäin jotenkin.. no, räväkämpi kuin mitä odotin. En nimittäin tajunnut, että se on holografilakka vaan kuvittelin sen olevan normilakka, jossa on pientä hologlitteriä seassa. En siis ollut ajatellut, että kynsillä näkyisi niin selkeä holoefekti kuin mitä sitten lopputuloksena oli. Holojen ystävälle tämä on kuitenkin aivan ehdoton hankinta.

Mainokset

6 thoughts on “Zoya Aurora

  • Toivottavasti se sunkin paketti kohta viimein kotiutuu! Meillä on meinaan Murmiksen kanssa paketti myös viipynyt matkalla puoli ikuisuutta, eli kirosanoja on päässyt täälläkin päässä… Jospa tällä viikolla…!

 1. On se kyllä aika ihanan näköinen…

  Itseltäni ei löydy yhtään Zoyaa, juurikin siitä syystä ettei sitä mistään saa. Tai ainakaan itse en ole keksinyt yhtään paikkaa mistä sitä saisi.

  • Musta joku linkkasi vastikään Facebookissa johonkin hollantilaiseen nettikauppaan, joka myy Zoyaa.. mutta pahus kun en muista mikä se oli! Zoyaa on kyllä tosiaan hankala löytää, paitsi eBaysta.

 2. Päivitysilmoitus: Aurora » Wasting lifestyle

 3. Päivitysilmoitus: Aurora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s