China Glaze Red Satin

Papu otti ja kaatoi läppärilleen siideripullon. Ja teki sen vielä juuri kynnet lakattuaan, joten katastrofissa kärsi sekä tietokone että kynsilakat, jotka menivät komeasti ruttuun kolmesta sormesta. Siperia opetti kovalla kädellä. Nyt kolme vuorokautta myöhemmin konetta on kuivateltu perusteellisesti ja se vaikuttaa toimivan muuten ihan kivasti, mutta osa näppäimistä on sietämättömän sokeritahmaiset. Jos siis merkinnästä puuttuu selittämättömästi a- tai s-kirjaimia tai välilyöntejä, yrittäkää ymmärtää kömpelöä idioottia.

Nyt on tarjolla hyvin yksinkertaiset kynnet, jotka olivat vähän sellaiset väliinputoajat: tiesin, että kynnet pitäisi parin päivän sisään lakata uudelleen joka tapauksessa, joten en jaksanut väkertää mitään kovin ihmeellistä. Paloin halusta päästä testaamaan China Glazen Holiday Joy -kokoelma lakkaa Red Satin, joka osoittautuikin aivan ihanaksi lakaksi.

Holiday Joy -kokoelmaa on kynsiblogeissa moitittu kovasti siitä, että siinä oli niin monta suht samankaltaista punaista lakkaa. Itsekin hankin niistä punaisista ainoastaan yhden ja olen valintaani varsin tyytyväinen. Red Satin on aivan upea syvä punaisen sävy. Useimmat kynsibloggaajat väittävät sitkeästi lakkaa cremeksi, mutta minusta se on cremen ja jellyn välimuoto eikä missään nimessä tavallinen creme. Se on mehukkaampi ja jotenkin kostemman näköinen kuin creme mutta kuitenkin peittävämpi kuin jelly. Levittyvyys oli varsin mainio ja kahdella kerroksella tulos oli minusta ihan tarpeeksi hyvä. Kärjet kuulsivat lakan alta aavistuksen, joten perfektionistin on syytä laittaa kolmaskin kerros.

Ihan erikseen on kuitenkin pakko kehua Red Satinin kiiltoa. Varastossani on vain harvoja lakkoja, jotka näyttävät täydellisen upeilta jo ennen päällyslakan lisäämistä, mutta Red Satin ei sitä päällyslakkaa olisi tarvinnut kiiltonsa puolesta ollenkaan. Tässä lakassa on ihan mielettömän nätti kiilto!

China Glaze Red Satin

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
  • Värilakka: China Glaze Red Satin (x2)
  • Koristelu: Wet’n’Wild Spoiled Ants In My Pants, O.P.I. Black Spotted
  • Päällyslakka: Seche Vite

Koristelusta ei tullut ihan sellainen kuin olin ajatellut: tuo glitterin ja Black Spotted -lakan yhdistelmä näyttää kuvassa lähinnä mustalta lakalta, jossa on punaista glitteriä eikä Black Spottedin hieno efekti pääse alkuunkaan oikeuksiinsa. Livenä Black Spotted erottui kyllä paremmin.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytin O.P.I. Black Spotted -lakkaa kynsillä. Vaikka sen efekti on todella hieno (mielestäni ehdottomasti hienompi kuin perinteisen säröilevän lakan!), on lakka suoraan sanottuna aika tympeä muuten. Se pitää levittää nopeasti ja keveällä kädellä tosi hienon tuloksen aikaansaamiseksi, mikä taas johtaa helposti sotkuisiin kynsinauhoihin.. ja tämä lakka ei todellakaan ole mikään ilo puhdistaa kynsinauhoilta! Vaikka siveltimessä oli puhdasta asetonia, ei ylimääräisiä lakkasotkuja meinannut saada irti millään. Samaa kohtaa joutui sivelemään ties miten monta kertaa, ja kun lakka lopulta lähti, se lähti ikään kuin murenemalla, ei liukenemalla pois.

Hankalan siivottavuuden voisin hyvin antaa anteeksi, mutta enemmän minua ärsytti se, että jo seuraavana päivänä päällyslakka alkoi kuoriutua Black Spottedin päältä valtavina kirkkaina liuskoina vieden BS:n kiillon mukanaan (ja nähtävästi en ole ainoa, jolle on käynyt näin!). Toisaalta, jos BS:n päälle ei laita ollenkaan päällyslakkaa, itse BS alkaa kulua pois, kuten tässä blogissa on havainnollistettu. Suo siellä, vetelä täällä. Pitkäkestoiseen manikyyriin Black Spotted ei siis ilmeisesti sovellu, mutta onhan se silti hieno. Vaikkei se kuvastani kyllä näykään…

Mainokset

One thought on “China Glaze Red Satin

  1. Mä olen kerran myös kaatanut viinilasin läppäriin. Kauan ne näppäimet tarttuikin pohjaan, mutta toimintakuntoon se kuitenkin jäi. Erillisen näppiksen kun olisi hoksannut ottaa käyttöön niin käyttömukavuus olisi kyllä kasvanut… :D

    Täytyy kyllä myöntää, että vaikka en niin peruspunaisista välitäkään, tämä punainen satiini miellyttää silmää todella paljon. Miten mä muka luulen, ettei enää hirveästi löydy lakkoja jotka haluaisin, silti onnistut esittelemään täällä kerta toisensä jälkeen upeita lakkoja jotka sitten haluan… :D Harmi kun toi BS on tuollainen ongelmalakka, kaunishan se on, mutta ihan liian vaikea mun käyttöön. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s