Lumihiutaleita

Seuraavaksi jouluvatsansa kanssa takakenossa istuva Papu esittelee todella omaperäiset joulu/talvikynnet. Not. Vuorokausi sen jälkeen, kun olin tehnyt nämä kynnet, Better Nail Dayn Sissi julkaisi myös hyvin samantyyliset kynnet – ja olen nähnyt myös kolmannet vastaavat jossain, joskaan en nyt muista missä. Että tämä on nyt tosi omaperäinen manikyyri :D

Sinivalkoinen liukuvärjäys tarjoili kunnon opetuksen: aina, AINA ensin vaalea lakka ja sen jälkeen töpöttely tummemmalla, EI päinvastoin. Kun ensin laittoi sinistä ja sen jälkeen kuvitteli saavansa päälle pehmeän liu’un valkeaan, huomasi hyvin äkkiä tehneensä ison virheen. Valkoinen ei ollut valkoista vaikka kuinka töpötteli, vaan näytti lähinnä vaaleansiniseltä.

Liukuvärjäys oli todella onneton näky, kun sain sen valmiiksi. Inhosin kynsiäni ja toivoin, että sietäisin niitä edes pari päivää. Vaan kun sitten lakkasin päälle glitterlakkaa ja lisäsin valkeat lumihiutalesiirtokuvat, huomasinkin pitäväni lopputuloksesta suuresti. Vaikeuksien kautta voittoon!

Snowflake manicure

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Värilakka: Flormar 430
 • Liukuvärjäys: Flormar 430 ja Essie Blanc
 • Glitter: O.P.I. Pirouette My Whistle
 • Päällyslakka: Seche Vite

Olen ollut jo pitemmän aikaa todella tyytyväinen kynsiini. Nyt ne ovat pitkät ja vahvat ja lakkausten kesto on selvästi aiempaa parempi. Valitettavasti kuitenkin molempien peukaloiden kynsiin on ilmaantunut reunaan repeämän alku, joka varsinkin toisessa kynnessä on todella syvällä, joten kynttä ei ole edes mahdollista lyhentää repeämään asti. Ihan kynnen reunaan on vaikea saada silkkipaikkaa, mutta pelkällä liimalla repeämät eivät pysy ehjänä kuin muutaman päivän kerrallaan. Jännitän siis nyt, saanko pidettyä kynnet ehjänä edes sen aikaa, että syvemmällä oleva repeämä ehtii kasvaa edes millin ylemmäs. Huokaus.

Mainokset

6 thoughts on “Lumihiutaleita

 1. Just katsoin, et onpa sun kynnet kasvaneet pitkiksi ja pysyvät kauniisti suorina (ei siis käpristy tai väänny mihinkään suuntaan kummemmin) :). Ootko syöny mitään ravintolisiä tms?
  Kauniit on nuo lakkauksetkin, vaikken sinisen ystävä tosiaan niin olekaan. :)

  • Kiitos. Enkä minäkään oikein omakseni koe sinistä kynsillä :D

   Syön Piimaxia 3 tablettia päivässä, mutta luulenpa, että kynsien tämänhetkinen kunto on pitkälti Mavalan Scientifiquen ansiota. Aloitettuani sen käytön olen huomannut todella selkeän muutoksen kynsien kestävyydessä ja vahvuudessa! Nyt oli pakko lyhentää kynsiä (ja peukalonkynnet ihan töpöiksi) niiden kahden repeämän takia (kun paikat eivät kestäneet vuorokautta kauempaa vaikka kolmesti paikkasin!), mutta tosi hyväkuntoisilta nämä kynnet tuntuvat mikä on ihanaa :)

  • No perusilme meillä oli molemmilla silti sama :D Tosin sulla oli paljon parempi liukuvärjäys ♥ Ja kiitos :)

  • Kiitos! :) Nuo siirtokuvat oli kyllä ihania! Enkä edes muista, mistä ne olivat peräisin – d’oh!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s