KBShimmer Sugar Plum Faerie

Harvoin on minkään lakan takia tullut niin hirveä harmitus, että on melkein itkupotkuraivarit houkutelleet. KBShimmerin Sugar Plum Faerie ihastutti kerralla niin kovasti, että oli todella nurja mieli, kun tajusin, etten sitä tulisi saamaan. Mutta yllätys: Harlow & Co sai sitä lisää ja ehdin ajoissa paikalle, vaikken erikseen tiennyt kytätäkään. Kallishan se oli, paikan postikulut huomioiden, mutta… oih! OIH! Lakassa on violetti pohja, mutta kuvissa olen kerrostanut sen China Glazen Gothic Lolitan päälle (yhdistelmän näin OMG Polish ’Em -blogissa):

sugarplum01
sugarplum02

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Värilakka: China Glaze Gothic Lolita (x2)
 • Glitter: KBShimmer Sugar Plum Faerie (x1)
 • Päällyslakka: Seche Vite

Ihan mielettömän nätti iloinen väripommi! Lakan levittyvyys oli minusta ihan hyvä, mutta ainakin minulla glitter jäi helposti kasoihin, jos en ollut tarkkana levityksen kanssa. Lakan luonteeseen tottui kuitenkin nopeasti, joten parin ensimmäisen kynnen jälkeen olin jo löytänyt parhaan tavan ja nopeuden sen levittämiseen.

Ainoa miinus tälle lakalle tulee omituisesta piirteestä, johon en ole minkään muun glitterin kanssa vielä törmännyt. Päällyslakasta huolimatta pari noista isoimmista glittereistä lähti reunoistaan nousemaan irti kynnestä muistaakseni toisena päivänä lakkauksesta. Ne hex-glitterit ikään kuin söivät tiensä päällyslakan läpi ja alkoivat repsottaa juuri sen verran, että ne piti pinseteillä nyppäistä pois.

Huolimatta tuosta miinuksesta Sugar Plum Faerie on aarre. Voisin pistää sen samettityynylle lasikuvun alle kuin Roope Ankka onnenlanttinsa.

Mainokset

7 thoughts on “KBShimmer Sugar Plum Faerie

 1. Nätti ku mikä! Mä antaisin myös uollaisen pienen vian anteeksi moisen kauneuden edessä. Kritiikittömyyteni menee jo sokeuden puolelle…? :DD

  • Ei mun mielestäni ainakaan mene, eihän tuo iso ongelma ole sinänsä jos monen päivän aikana kaksi yksittäistä glitterhippua alkaa törröttää :D Jos oisin alun alkaenkin laittanut kynsille kaksi kerrosta päällyslakkaa, se olisi ehkä vältetty kokonaan. Kokeilen seuraavalla kerralla :)

   • Näinpä. Mulla vastikään kokeilussa ollut saman merkin Snow Way -lakka törötti todennäköisesti enemmän kuin tämä, mutta johtunee vaillinaisesta päällyslakalla peittelystä vain.

 2. Mulla on tuo isompien glittereiden repsottaminen enempi sääntö kuin poikkeus. Oletan sen johtuvan siitä, että mulla on todella kapeat ja kuperat kynnet ja litteä leveä objekti kokonaan pyöreän päällä vaan ei natsaa. Onneksi monesti jälkeä ei edes huomaa kun repsottavan glitterin nappaa pois. Ja btw.. IHANA LAKKA!

  • Mulla on varmaan sun kynsiin verrattuna selvästi vähemmän kaarevat ja paljon leveämmät kynnet, kun en ole tuohon ongelmaan aiemmin törmännyt. Mutta onneksi niitä jälkiä ei tosiaan juuri huomannut kun glitterin nyppäisi pois. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s