Barokkitapetit

Välillä eBay-myyjien valikoimia tutkiessani törmään vanhempiin O.P.I.-lakkoihin, jotka alkavat kuvien ja arvostelujen (katson useimmiten, mitä mieltä MakeupAlley.com-sivustolla lakasta ollaan: jos sillä on korkea keskiarvo ja paljon arvosteluja, se on todennäköisesti minunkin mielestäni hyvä lakka) googlaamisen jälkeen kiinnostaa kovasti. Señorita Rose-Alita on juurikin tällainen tapaus. Se näytti swatcheissa ihastuttavalta ja oli myös kerännyt paljon kehuja, joten tilasin sen.

Saadessani pullon ajattelin tehneeni virhehankinnan. Pullossa lakan kultainen shimmer erottui niin voimakkaasti, että se toi lakkaan selkeän oranssin vivahteen. Olin helpottunut, kun lakka ei sitten kuitenkaan kynsillä näyttänytkään niin lämminsävyiseltä kuin olin pelännyt vaan oli itse asiassa varsin sievä.

Koostumukseltaan Señorita Rose-Alita on taattua O.P.I.-laatua: levittyy hyvin vaivattomasti ja peittää kahdella kerroksella. Se on kuitenkin sitä lakkatyyppiä, johon voi jäädä näkyviin siveltimenvetoja, jos ei ole tarkkana. Koristeluksi halusin leimata jonkinlaisen kultaisen toistuvan kuvion, ja tuloksena oli minusta tosi kivat peruskynnet siitäkin huolimatta, että ne muistuttivat jonkinlaista barokkityylistä tapettia.

O.P.I. Senorita Rose-Alita

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Värilakka: O.P.I. Señorita Rose-Alita (x2)
 • Leimailu: Barry M Gold Foil, laattana LeaLaC B
 • Päällyslakka: Seche Vite
Mainokset

11 thoughts on “Barokkitapetit

  • Kiitos! Toi leima on kyllä kiva, mutta siihen jää aika helposti reikiä… vaan eipä ne livenä juuri erottuneet :)

 1. Just tuollainen lakka joka näyttäis mun nakeissa aivan kauhealta, mutta sulle sopii tosi hyvin! Kaunis kokonaisuus :)

   • En oikein osaa eritellä sitä, mutta mulla on jokunen tuon tyylinen lakka ollut (lämmin sävy ja kultaista shimmeriä) ja aina ne näyttää jotenkin…tunkkaisilta.

  • Oho, katos vaan :D En jotenkin hahmottanut, että tuossa olisi mitenkään erityisesti eroa kummin päin laittaa, ja näkyy tosiaan toimivan molemmin päin. Sullakin tuli näköjään tapetti mieleen! Mulla on saattanut tietysti jäädä alitajuntaan muhimaan noi sun tapetit, kun heti tulin itsekin ajatelleeksi tapetteja :D

 2. Oi miten kivat! Mulla on tällä hetkellä niin leimausmasennus päällä. Ei meinaa millään onnistua…Miten sulla voikaan olla leimaukset noin suorassa.

  • Kiitos! Mutta… suorassa? SUORASSA? :D :D :D Katoitko Tuittu ollenkaan tuota etusormea? ;D XL-stamperilla on musta aika helppo saada leimat asemoitua suoraan, toi etusormi vaan vähän lipsahti…

 3. Ai vitsit, on muuten just sellainen väriyhdistelmä ja kuvio mitä m haaveilin jossain vaiheessa tapetiksi kun remonttia tehtiin :D Mies ei vaan oikeen lämmenny idealle…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s