I Love Nail Polish

Marraskuussa törmäsin Chalkboard Nails -blogia lukiessani taas yhteen minulle entuudestaan tuntemattomaan indielakkamerkkiin, kun CN esitteli I Love Nail Polish -merkin talvikokoelman. Menin siltä istumalta kyseisen merkin Etsy-kauppaan tutkimaan valikoimaa ja olin positiivisesti yllättynyt, kun tarjolla oli monenlaisia lakkoja. Yleensä kun indiemerkkien Etsy-kaupoissa tuppaa olemaan lähinnä vain lappu luukulla kertomassa, että seuraavan kerran myyntiin tulee tavaraa päivänä x aikaan y, mikä on ainakin minusta hirveän turhauttavaa. Mutta eteenpäin, sanoi mummo lumessa!

Päädyin tilaamaan kokeeksi kaksi lakkaa, jotka olivat monivärinen Clown Business:

I Love Nail Polish: Clown Business

ja ihana lämpimänsävyinen Goldie Boo… Boo!

I Love Nail Polish: Goldie Boo... Boo!

Ennen kuin olin edes ehtinyt saada näitä aarteita, jotka joulun ja ties minkä muun vuoksi viipyivät matkallaan yli kuukauden, I Love Nail Polish julkaisi uuden kokoelman, josta myös sorruin hankkimaan kaksi lakkaa. Hämmentävää kyllä, nämä kaksi lakkaa saapuivat ennen ensimmäisiä, vaikka tilausten välillä oli yli kolme viikkoa. Uudenvuodenkokoelmasta luokseni matkasivat…

…purppurainen A Nice Chianti (jonka nimi hihityttää minua vieläkin – tunnistatteko referenssin? :D):
I Love Nail Polish: A Nice Chianti

…sekä herkkä vaaleasävyinen Angel Burp:

I Love Nail Polish: Angel Burp

Ennen kuin esittelen vielä swatchit näistä lakoista, kerrottakoon vielä yleisesti joitain asioita näistä ostoksista.

Ensinnäkin asiakaspalvelu oli mahtavaa. Kun aloin olla huolissani ensimmäisen tilaukseni viipymisestä, viestiini vastattiin nopeasti ja hyvin ystävällisesti, ja myyjä jopa tarjoutui lähettämään vaikka saman tien lakat uudelleen, ellen malta enää odottaa (tässä vaiheessa oli kulunut melkein kuukausi). Kiitin ja vastasin, että voin hyvin odottaa vielä vähän aikaa, koska tiesin, että joulu sotkee pahasti postinkulkua. Lakat saapuivat viikkoa myöhemmin. Olin yhteydessä Barbraan parin viestin verran vielä myöhemminkin, ja vaihdetuista viesteistä jäi kaikin puolin hyvä mieli.

Toiseksi: jo lakkojen ulkomuoto teki vaikutuksen. Ne tulevat todella kauniissa omissa pakkauksissaan, pulloissa on tyylikkäät etiketit ja myös pahvipakkausten pohjassa on erillinen pyöreä tarra, jossa mainitaan lakan nimi. Hienoa suunnittelua kaikin puolin!

I Love Nail Polish: Angel Burp & A Nice Chianti

Kolmanneksi on pakko mainita, että nämä lakat ovat ehkä pahimman hajuisia lakkoja, mitä olen tähän mennessä käyttänyt. Niissä on voimas, jotenkin teollinen haju, mutta ainakin minä kykenen sen hajun kanssa elämään, koska itse lakat ovat niin kauniita. Myyjä kertoi testanneensa kuutta eri lakkapohjaa, ja tämä käytössä oleva pohja on hajustaan huolimatta kuulemma muilta ominaisuuksiltaan (kiilto, kesto jne) kaikkein paras. Angel Burp onkin ollut kynsilläni jo neljä vuorokautta, enkä tosiaan voi kestoa moittia :)

Sitten vielä ne swatchit, koska nämä kaunokaiset te taatusti haluatte nähdä tarkemmin :D

Ensimmäisenä Clown Business kerrostettuna A-Englandin Iseultin päälle:
I Love Nail Polish: Clown Business

Sitten Goldie Boo… Boo! kerrostettuna O.P.I. My Very First Knockwurstin päälle:
I Love Nail Polish: Goldie Boo... Boo!

A Nice Chianti, alla Misan Deep Breath:
I Love Nail Polish: A Nice Chianti

Ja vielä Angel Burp, jonka alla on O.P.I. Sparrow Me The Drama:
I Love Nail Polish: Angel Burp

Angel Burp on aika hankala kuvattava, koska nuo glitterit ovat tuollaisia sateenkaaren värejä heijastavia, mutta se on livenä varsin ihastuttava lakka. Angel Burp oli myös ainoa näistä, jonka koostumuksessa oli vähän toivomisen varaa, sillä se on suht paksua. Lisäsin siihen itse muutaman tipan ohenninta ja veikkaan sen toimivan nyt paremmin (en ole vielä ehtinyt testaamaan…).

Pähkinänkuoressa: Papu sanoo ehdottomasti kyllä (jos et pelkää voimakasta hajua).

Translation, in a nutshell: Bought some indie polishes by I Love Nail Polish. Superb customer service, couldn’t be happier! The polishes I bought are absolutely gorgeous and have a good formula as well, only Angel Burp seemed a bit thick for my taste so I added a few drops of thinner. The only minus is the strong smell, but for glitter polishes this pretty I can definitely live with it. Can I recommend I Love Nail Polish to others? Absolutely!

12 thoughts on “I Love Nail Polish

 1. Näitä toinen toistaan ihanempia glittersekotuslakkoja tuntuu näkyvän nyt joka blogissa. Kovasti oon koittanu taistella vastaan, mutta kai se on kohta joku tämmönen ihanuus tilata :D

 2. Tuo Angel Burb oli täällä se, jota ihailin pitkään Etsyssä ko. kaupan sivulla ennen kuin jatkoin matkaa muihin kauppoihin. Tällä myyjällä ei ollut sitä mitä etsiskelin, joten jätin tämänkin tilaamatta.. nyt hiukan harmittaa. Näyttää tosi nätiltä.

  • Se on kyllä tosi sievä ja sopii monenlaisten lakkojen päälle :) Mutta kivoja glittereitä sullekin on tulossa :)

 3. Hannibal Lecter :) Ja minua huvittaa tuo ”enkelin röyhtäys”, hauska nimi!

  • Sehän se XD Ja kieltämättä toi enkelin röyhtäyskin on aika hauska nimi :D

 4. Päivitysilmoitus: Viime aikojen ostoksia pt.2: yhteistyötä ja löytöjä » Wasting lifestyle

 5. Päivitysilmoitus: Hehkutusta, äimistelyä ja mattaa. Siinä järjestyksessä. » Wasting lifestyle

 6. Päivitysilmoitus: Hehkutusta, äimistelyä ja mattaa. Siinä järjestyksessä.

 7. Päivitysilmoitus: Viime aikojen ostoksia pt.2: yhteistyötä ja löytöjä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s