Don’t Know… Beets Me!

Tällä kertaa otin hyllystä ihan oikean pullon, toisin kuin viimeksi! :D Testaamattomia lakkoja näkyi listalla olevan niin paljon, että piti ujuttaa yhteen manikyyriin kolme eri lakkaa. Valitsin pääväriksi O.P.I. Don’t Know… Beets Men, peukaloihin ja nimettömiin O.P.I. California Raspberryn ja kuorrutukseksi sitten I Love Nail Polishin Angel Burp -glitterlakkaa.

Nyt kun olen vihdoin päässyt testaamaan tuon DK…BM:n, niin ymmärrän hyvin, miksi se on niin tykätty lakka. Se on kirkas, syvä vaaleanpunainen, joka ei ole liian räikeä mutta ei myöskään pastelli. Sävy ei ole mitenkään uniikki, mutta se on kaunis ja useimmille ihotyypeille hyvin sopiva. Lisäksi lakka on koostumukseltaan ihan täydellinen ja levittyy kynsille kuin itsestään. DK…BM on yksinkertaisesti lakka, josta olisi vaikea olla pitämättä. Se on aavistuksen jellymäinen, mikä vaikuttaa peittävyyteen sen verran, että kahdella kerroksella kärjet kuultavat aavistuksen lakan läpi, mutta ainakaan minua se ei häirinnyt.

Myös California Raspberry on laadultaan ihan loistava, ja sillä oli ilo lakata. Sen ainoa miinus on voimakkaille punaisen sävyille tyypillinen tahrivuus, jonka vuoksi sen siistiminen kynsinauhoilta on vähän haastavampaa kuin keskivertolakan. Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin tähän heräteostokseeni tosi tyytyväinen.

O.P.I. Don't Know... Beets Me!

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
  • Värilakka: O.P.I. Don’t Know.. Beets Me! (x2), nimettömässä O.P.I. California Raspberry (x2)
  • Glitter: I Love Nail Polish – Angel Burp (x1)
  • Päällyslakka: Seche Vite

Tuosta Angel Burp -glitteristä jo aiemmin mainitsinkin, että se oli uutena sen verran paksua, että katsoin viisaimmaksi lisätä siihen vähän ohenninta. Näitä kynsiä lakatessani en ollut sitä vielä ohentanut ja joillekin kynsille glitter oli vähän työläs saada niin tasaisesti kuin olisin halunnut. Muuten se on kyllä aivan ihana :)

Sivuhuomautuksena ihmettelen taas kerran, miksi etusormen ja keskisormen kynnet näyttävät kuvissa aina niin paljon pyöreämmiltä kuin kaksi muuta, vaikka kaikki olen mielestäni samaan malliin viilannut? Lieneekö kiinni siitä, että niissä c-kaari on loivempi kuin nimettömässä ja pikkusormessa? Ärsyttävää.

Nämä lakkaukset ovat olleet kynsilläni nyt 4 vrk eikä niissä ole vielä mitään moitittavaa. Ihanaa, kun lakkaukset vihdoinkin kestävät kynsilläni kauniina enemmän kuin kaksi päivää!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s